Sayfa 581/1005 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Viop LI

1. Dövizi tutmak için yapılan şu soytarılığa rağmen endeksin yıkılmaması ayıların nasıl güçsüz olduğunun önemli bir göstergesi bence.

2. Bank of 'un kulağına yarınki toplantıya ilişkin bir şeyler üflenmiş kesin. Her fırsatta banka topluyor

Bugün ALARK.. vadeli 73.40 L ortalama ile az pozisyondayız

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Tebrikler......ben aracı kurumla yarı yarıya karı paylaşıyorum...günlük asgari ücrete yakın ödüyorum dayucum.....ha benim komisyon da ay başları 10 milyona kadar sıfır komisyon...sonra 10 bin de 2.....nasıl başarıyorsun poz da durmayı.....ben şahsen dakikalık yapıyorum al satları robot vari......
    Ben fakir olduğum için robot alamadım dayucuğum, onun yerine duygularımı aldım robot gibin çok soğukkanlı işlem yaparım, bazan hırpalıyorlar ama alıştım o kadarcık olur die işte bazanda yımırtalı pide yerine ekmekarası köfte veriyorlar, bende artan olursa sepetteki hisselere ekleyerek portföyümü büyütüyorum.
    çok şaapmayla çok çocuk olmaz, işin sırrı yüksek komisyondan geçer, senin az komisyon ondan çok şaapıyon bedava diye heralde
    Bizim bi arkadaşın robotu var hiç ekran bile izlemiyor, makina akşama kadar ona çalışıyormuş
    Hamdım Piştim Yandım

5. Geçenlerde de bi arkadaş, sana çift yevmiye vereyim, maaş artı pirim artı yol artı öğle yemeği, akşama kadar bana çalış dedi, teklifini kabul etmedim.
    Niye dedi
    Ekmeğimi daştan seni baştan çıkartırım dedim.
    Hamdım Piştim Yandım

6. *Erdoğan: Tabii bazı arkadaşlar Cumhurbaşkanı faiz politikalarında ciddi bir değişime mi gidiyor gibi bir yanılgının içine düşmesin, ben burada aynıyım

enflasyona devam diyor ona göre pozunuzu alın diyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben fakir olduğum için robot alamadım dayucuğum, onun yerine duygularımı aldım robot gibin çok soğukkanlı işlem yaparım, bazan hırpalıyorlar ama alıştım o kadarcık olur die işte bazanda yımırtalı pide yerine ekmekarası köfte veriyorlar, bende artan olursa sepetteki hisselere ekleyerek portföyümü büyütüyorum.
    çok şaapmayla çok çocuk olmaz, işin sırrı yüksek komisyondan geçer, senin az komisyon ondan çok şaapıyon bedava diye heralde
    Bizim bi arkadaşın robotu var hiç ekran bile izlemiyor, makina akşama kadar ona çalışıyormuş
    Israrla söylüyorum bende .
    komisyon oranım viob da binde 1 !
    Üstelik eski bir aracı kurum çalışanıyım ki bu oranın yarısını az bir sermaye ile ilk defa borsaya girene teklif ediyorlar.
    Hatta komisyon yok diyenlerde var vs vs..

İnsanın kendini kısıtlaması başkasının kısıtlamasından çok daha iyidir.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    *Erdoğan: Tabii bazı arkadaşlar Cumhurbaşkanı faiz politikalarında ciddi bir değişime mi gidiyor gibi bir yanılgının içine düşmesin, ben burada aynıyım

enflasyona devam diyor ona göre pozunuzu alın diyor...
    faiz artışı ile 30-35 gibi bi rakama çıkılmazsa borsa uçar diye yazayım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 581/1005 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •