Sayfa 582/1012 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bozkurt petkim 130 olur dediğinde sana demiştim bu petkimi shortlayalım bence diye.

bi daha senin aklına uymayacam neeee
    130 dedi Karakemal abi yaktı bizi
    Ne güzel usul usul gidiyodu
    Akşama bi grafik çalışması yapalım bağri tutunacak sağlam bi destek bulursak yapıştır bi arsa parası daha

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bu conse de olup biteni anlatacak var mi global 1 ay önce 25 mn piyasaya sürüp satti şimdi de 35 mn satacak info önderliğinde amaç nedir ???
    Karışık bir durum yok..
    Global Yatırım Holding , sahip olduğu Consus enerji paylarından 45 milyon lotu , lot başı 7 liradan satış yapacak...5 farklı fona satış şeklinde olacak...
    Nakit ihtiyacını bu şekilde giderecek..
    Fonlarda o malı taşır,taşımaz onların bileceği iş..

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...24#post6588824

Sayın sevgili Zinedrimed den haber alan var mı ?

Özledik kendisini ..bari iyi olduğu hakkında bir bilgi versin
    Sn Zinedrimed haricinde bir de Sn Ariston ağabeyimiz yok.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim araba parasına az kaldı abi. Bizim canımız çıkacak yalnız böyle giderse
    Sevgili nohut un arabasına daha var ..ama senin araba hazır ..

Geçen ,sırf senin için ikitelli sanayi gittim ,10 bin TL ,bi araba vardı .dört tekeri vardı ve otomatik vites ..

Niye bu kadar ucuz diye sordum ..motoru yok abi dediler ..ee sende sadece 4 tekeri ve otomatik vites olsun dediydin ..

Anlaşmamız buydu ..sarın dedim
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ariston abi bayadir yok hiç böyle yapmazdı inşallah kötü bir şey yoktur. Ben bu gün biraz Ariston abinin borusunda aldım kapanışta

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Evet o da ayrı büyük bir eksik ..fakat okuduklarımdan ,,onun hadisesi metafizik olduğundan -çok anladığım bir konu değil
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili nohut un arabasına daha var ..ama senin araba hazır ..

Geçen ,sırf senin için ikitelli sanayi gittim ,10 bin TL ,bi araba vardı .dört tekeri vardı ve otomatik vites ..

Niye bu kadar ucuz diye sordum ..motoru yok abi dediler ..ee sende sadece 4 tekeri ve otomatik vites olsun dediydin ..

Anlaşmamız buydu ..sarın dedim
    Çekici ile mi gönderiyon kargoya mi veriyon eğer kargoya karşı ödemeli gönderirsen bütün sermaye kargoya gider. Geçen Antep'ten lift getirtmeye kalktım küçük masa gibi büyüklüğünde 3000 kargo ücreti çıktı vazgeçtim

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abi bayadir yok hiç böyle yapmazdı inşallah kötü bir şey yoktur. Ben bu gün biraz Ariston abinin borusunda aldım kapanışta
    Asıl ,benim has kankim ,ormancı kıza aşık olan Maciit yok ortada

Şakadan akbnk ı baydönere çevirecem dedim ..o gün bugün yok piyasada anlaşılan akşam yatarken koynuna taktığı yedek anahtarını bile kaybetti garibim
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 582/1012 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •