"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Astordan alfasdan goknr dan nerden olursa olsun gelsinler. Ne kadar çok gelen olursa o kadar iyi. Tahtaci bu kadar kişiye mal vermeye kalkamaz. Versede artik 250 den geri alamayacağını biliyordur herhalde. Yüzde 20 30 yukselsinde isteyen 350 den geri versin isteyen tutmaya devam etsin. Ama kimse bekleyip bekleyip 350 den trene atlamaya kalkmasin. Sonrasi çok stresli olabilir
Aynen ya bence çoğu hisse şişti yani enerji ve arz hisseleri. Gesan ise kaplar ile çok dikkat çekti. Yüzde 5 altına salarsa kaptırır gibi duruyor. Bakalım ne yapacak. Bence de yüzde 8 açıp yüzde 6 -10 arası 3 saat takılıp tavan yapsın. Çok uzun zaman oldu tavansiz. Sonra 325 falan olsun
Ama kapanışa göre salarsa demek ki arz onayı gelmemiş ve buunu bahane edip cuma salacak demektir ona göre taktik yaparim artık essek değilim hep aynı![]()
gesanlarin tamamini satip astor fullemistim. ordaki karlarla gesana giris yaptim mesela ben. boyle dusunenler vardir. astor ve gesan cok guclu iki sirket
Yer İmleri