Sayfa 583/990 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Tavanım var ama diğer kağıtlar bütün karı sildi. Boş tencere yalayıp duruyorum bir aydır.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bilançolar öncesi son silkelemeler...

3. Dün güzel ters köşe oldum bugün için yapıştırır gider diyordum. Adamlar artık hangi fiyat hareketinin geçmişte hangi kararları tetiklediğini yapay zeka kullanarak keşfediyor, sıradaki hareketi tam ters köşe yaptırıyor. Bugün de öyle oldu, 5 e doğru endeks -%4.50 lerdeyken hepimiz devre kesici gelir artık demişizdir, dibinden kazıyıp yallah tazyik yaptılar. Bildiğimiz ezberlerle bizi avlıyorlar. Düşük kaldıraç kullanmak lazım. Max 1 e 2.25

4. Gülben Ergen
    @gulbenergen
    Şubat gelir hoşşş geliiir leeey ley limilimileeey�� #bist100

buda kendini deli gibi bişey etti 2 günde...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    ben bir üçgen bekliyorum günlüklerde .. simetrik veya yükselen .. sonrada kırılım takip ederim .. tahminim trendin devam edeceği yönünde an itibariyle ..

ilave : orta uzun vade dalgaya göre yorumladım .. üçgenin şeklini bilemiyorum çok farklı simetrik yükselen dışında da alternatifleri var
    kolay gelsin ..
    Benimde büyük resim beklentim bu yönde pıst 100 de , yakında graflayacam buraya koyarım 2 seneryomu teknik olarak.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. Tüp, Thyao üstüne düşeni yapıyor ama nereye kadar bu iki kağıtla gider. Endeks gidecekse bankaların el atması lazım oradaki problem acaba bilmediğimiz bir sıkıntı/haber mi var sorusunu akıllara getiriyor tüm borsayı satıyorlar.

7. sise,sahol,tcell 40 liranın altını görüp yeniden hayata döndüler...

listenin en kötüsü ölmüş eşşek eregl kıpraşmıyor...

Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    alanın çok önemi yok bence, yancıları da olabilir

bofa iyi inmiş, buradan artı kapatırsa, spk artık devreye girmeli bence...piyasayı tam maymun ettiler....gerçi spk da bofanın, yf nin elemanları olabilir...badem tayfası yani
    o pasta tamamen hileli cauti
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 583/990 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •