Sayfa 584/1002 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Yok dostum... ara sira aylik portfoyu de inceliyorum ve gun gun fon fiyat takibi yapiyorum, durum kotuye giderse satar baska fonlara da gecerim, sepet yaptim tum mal onda degil elbette

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    2017'den beridir buradasınız ve zarar etme potansiyeli olan bir fonu sadece en son noolmuş diye bakarak mı alıyorsunuz?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2. bu ay başı gönülden sevdiğim ve/veya sürekli işim düşen kolay kolay bırakmayacağım markaların hisselerden yaptığım karma(arçelik, migros, carrefoursa, tuborg, coca cola, yayla, tat gıda, hürriyet, dardanel, good year, banvit, bim, şok) getiride diğer aldığım fonları yendi. tesadüf de olabilir ama bence müşteriyi hoş tutmanın hisseye yansıyan farkını da görmüş oldum.

borsa ılımlı yatay gidecek gibi dusunursek (dovızde bu sekilde dusunursek ) ,hangı fonu onerirsiniz ?

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    borsa ılımlı yatay gidecek gibi dusunursek (dovızde bu sekilde dusunursek ) ,hangı fonu onerirsiniz ?
    bistte oph ve gmr. yabancı fonlarda aft ve ipj. başka güzel fonlar da var ama an itibarıyla sadece 4 fon seçme hakkın var deseler kesinlikle bunlar.

aft ve ıtp mevcut bende ,digerlerine bakacagım

6. aft geçmiş getiriler yüksek fakat portföy yapısı çok da yönetilen bir portföy gibi görünmedi bana. yuzde 3 komisyon kesiyorlar, büyük hisseleri tamamı yuzde 5 er olmak üzere eşit ağırlıklı yerleştirip geçmişler. çok garip geldi bana..

7. bir diğer gariplik de Yabancı fon sepeti fonlarının getiri bazında aşırı geri kalmış olmaları. yani bizzat yabancı fon yöneticileri tarafından yönetilen etf lerden yapılan sepet bizimkilerin çok da özenli diyemeyeceğim yabancı hisse sepetlerinden daha kötü performans göstermiş. Sanırım son abd rallisinde FAANG MAAMA gibi büyük oranda belli grup hisse iyi performans gösterdiği için böyle bir sonuç oluştu.

5 ekimden bu güne

Sayfa 584/1002 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •