Tcmb beklenti anketi: Cari yılın yıllık gsyh büyüme beklentisi %0.41, (önceki %0.29)
gelecek yılın yıllık gsyh büyüme beklentisi %3.19, (önceki %3.06)
Tcmb beklenti anketi: Cari yılın yıllık gsyh büyüme beklentisi %0.41, (önceki %0.29)
gelecek yılın yıllık gsyh büyüme beklentisi %3.19, (önceki %3.06)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
He he..
Evet o... Kürsüden ip fırlatan o adam...
Şimdi PKK/hdp'lilerin kulağına fısıldıyormuş, A.Türk'ü mapıs damından nasıl kurtardıysam Demirtaş'ı da öyle kurtaracağım diyormuş!... Sorsan tepeden tırnağa Türk milliyetçisidir Atatürkçüdür.....
Ama o Atatürk, o Kürtçülerin kökünü kazımadan çizmesini çıkarmazdı bunu da kendi adından iyi bilir..![]()
2019 Nobel Edebiyat Ödülüne layık görülen Avusturyalı yazar Peter Handke'nin Srebrenitsa Katliamına ilişkin sözleri nedeniyle ödüle ve komiteye tepkiler devam ediyor. Türkiye, tepki için Nobel törenine katılmayacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Erdoğan: "Ekonomide toparlanma dönemi başladı."
Erdoğan: "2020'de tek haneli enflasyon rakamına ulaşacağız, faizde de tek haneli rakama geçeceğiz."
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gerisi ......
HaberGlobal : Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Yer İmleri