Dövizle satmanız bir çözüm olabilir o zaman
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dövizle satmanız bir çözüm olabilir o zaman
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dere boyu kavaklar ,
açtı yeşil yapraklar...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Biz tüccar değiliz. Ondan bizim bakış açımıza göre senin yaptığın bedelsiz sermaye artırımına giriyor.
Senin hikaye şuna benziyor. Ben altından çok kazandım. nasıl oldu. 100 liradan gram altın aldım 200’e sattım. Eee
Şimdi altın kaç lira 500 lira
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
kuyumcu esnafitesi gibi düşüneceksin basitçene ... kapalıçarşı usulü bilanço ... Borcumu düşünce elimde kaç kilom var , kaç kilo ile başlamıştım.. nothing more , that's all ... )
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Tanıdık bir papaz varsa haber verelim yetkililere onlarda önce içeri alsınlar sonra salsınlar....
Bu işi en iyi bilen eski afet uzmanları,onlardan biride benim,depremin şiddeti hakkında çelişkiler var,deniz dibi 6.6 ile 6.9 arası,ama etki alanı çok daha yüksek yer katmanları yüzünden,yüzeysel,yani karasal boyutu çok daha yüksek,yani 7-8 arası,eğerki bu deprem karada olsaydı sonucu çok felaket olurdu,deniz dibi dalgası yaptığından Tsunami oluşturdu,bunun üzerinde iyi durmaları lazım,1974 İzmir depremi Bucaya vurmuştu orada 75 yılında görevliydim,yanımızda Japon Jeologlarda vardı,zaten bu bölge fay hattı,kuzey afrika kıtası devamlı dipten Ege bölgesine vuruntu yapar,bu yüzden tarihler boyunca bu bölge aktif haldedir,geçmişte çok büyük yıkımlara neden olmuştur,yani şimdilik ucuz atlatıldı,oda şimdilik.Yerküremiz eski küre değil,bundan sonraki afet olayları çok daha kötü olacak,yani buna göre önlemler çok önem vermeliyiz.
Aşağıda bu uzmanımıza kulak vermeliyiz,öyle Allah,Tanrı korur diye bir şey yok,doğa bu,kendi bildiğini okur,Kuranda bile geçer,önce tedbir sonra takdir !!!
http://www.gercekizmir.com/haber/Pro...olsaydi-/87398
Yer İmleri