Sayfa 587/1009 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Ben bundan oncede yazdım ama tekrar yazayim ister kabul edin ister kabul etmeyin şu pozisyonda en ama en omurgalı duran HDP çıktı. asla idolojisinden taviz vermedi. Diyorum ki diğer bütün partilere yazıklar olsun hepsine ama hepsine. Neden sağdan kaliteli bir adam cikartilmadi da HDP ile yakın ilişki kuracak bir kişi seçildi. Neden hdp taviz vermiyor da milliyetçi cephe taviz veriyor. Örnek veriyorum Mansur Yavaş aday olsaydı köpek gibi bakın köpek gibi gidip Mansur Yavaş a atacaklardi. Şimdi diyorlar ki ey milliyetçiler siz gideceksiniz eşşşek gibi k.k. ye vereceksiniz.
    HDP tarafina bu yumuşak siyaset karşılığında hepimiz biliyoruz ki bir çok taviz verilmiştir. Tavizleri bilmiyoruz neler ama illaki bir vaad vardır. Bundan dolayı milliyetçi kesim urkuyor ama k.k. den sert bir aciklama geliyor mu? Asla ama asla yok. Güldürmeyin milliyetçi kesim bir kismi bu şartlar altında k.k. ye oy vermez. Neden "yok deprem bölgesine ücretsiz ev emekklilere şöyle zaman gençlere böyle burs" diyecegine PKK ile sonuna kadar mücadele özerklik asla teklif dahi edilemez Abdullah Öcalan ölene kadar orada yatacak ülkeyi bölmek isteyenler hayin demiyor hem yapılabilir bir şey hemde üstteki ekonomik vaatler gibi para da gerektirmiyor? Yoksa k.k. kazanmak mı istemiyor?

Ben burada Atatürkçü oldugumu söylediğim halde yazdiklarima inanmadilar. Böyle Atatürk cu olmaz dediler. Ben sapına kadar Ataturkcuyum ama evet CHP li degilim. Peki beni akp li olmakla yaftaliyanlar gerçek Atatürkçü mu yada gerçek CHP li mi? Atatürk'ün hangi ilkesi yada arzusu HDP ile yanaşır. Şu Atatürk'ü tanıdığını sananlar bakın bakalım Atatürk Hatay'ı almak için neler demiş neler yapmış. Atatürk zamanında Kararli durmasaydi savaş sonrasında dahi masada neler neler kaybederdik. Peki şimdi niye Atatürk'ün kurmuş olduğu parti kararlı omurgalı bir siyaset izlemiyor. Daha çok diyecek şey var da şimdilik bu kadar olsun.

Bakın şimdi, anlama özürlüler için ayrıntılı açıklama yapayım.
    Daha bi kaç ay önce 6 lı konken masası daha adayını belirlememişken,
    burda en koyu chplisinden en light chp lisine kadar herkes atıp tutuyordu:
    kılışdar aday olmasın wallahi olursa bu seçimi de kaybederiz.
    mutlaka imamov yada mansurov aday olmalı kk hangi seçimi kazanmışkine ! diye ağlaşıp durmuyorlar mıydı ?

Şimdi ne değiştide bir anda hepiniz kılışdar sevici oldunuz lan ? ne ara döndünüz.
    ne çektiniz doğru söyleyin dimağınız açıldı bi an gözleriniz led farlı nebati gibi ışık mı saçmaya başladı ?
    düne kadar küfrettiğiniz kılışdar bi anda ak sakallı dede gibi püri pak nur sakallı dedeye mi dönüştü rüyalarınıza girip hazineden çeyrek altın mı taktı size ?

Velhasıl kelam nizamül intüzam bunun özeti şudur arkadaşlar.
    Çok değil yalnızca 1 ay sonra burda tüm cehapeli troller yine yeni yeniden bıkmaz usanmaz ve pes etmez şekilde hüsrana uğrayıp,
    MOR SOĞAN misali, MOR LAHANA misali MORARACAKLAR.

Temenni ederim ki o gün artık bir daha yazmamak üzere mortingen olurlar bu sefer yüzsüzlüklerini de alır giderler...

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İsbank dolar alım satım farkı 61 puan,üstüne fark oldugundan el yakıyor,bu olay kötü yönetilen ülkelerde olur,önce 2-3 puandı.
    İnter bank fiyatında alım satım marjı 5-10 kuruş gözüküyor , bankaların uyguladığı 70 kuruş ,alım satımda insanlar zarar ediyor ,yüksek marj için bdk ve tüketici hakem heyetine gidilse bir şey tutturulur mu?

4. K.k den artık bu konuda NET bakın büyük harflerle yazdım net bir açıklama gelmezse kimse kusura bakmasın önce k.k. nin kaybetmesi ardından partiden defolup gitmesi yerine milliyetçi, kuvvaci yanında terör konusunun asla acilamayacagi net beğenirsiniz begenmezsiniz ırkçı bulursunuz bulmazsiniz Ümit Özdağ gibi kaliteli bir adam gelmeli bakın Ümit Özdağ gelmeli demiyorum onun gibi net olmalı adam diyor ki surileri gönderecem adam diyor ki ben hdp den de hdp lilerdende oy istemiyorum net.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Peki şimdi niye Atatürk'ün kurmuş olduğu parti kararlı omurgalı bir siyaset izlemiyor. Daha çok diyecek şey var da şimdilik bu kadar olsun.
    Ortada Atatürk ün kurduğu bir parti kaldı mı ki?
    İmamoğluyla mansur da iyip li, hatta tanju özcandan daha diğerlerine. Chp son 40 senede bir tek akp ile ittifak, koalisyon kurmadı. Seçimden sonra onu da yapabilir. CHP ilkesizleşti. Seçim kazanmamak uğruna hertürlü tavizi verdi. hem sağa, hem sola, hem kürtçülere, hem islamistlere. Bunun adı ilkesizliktir. Adama bilerek ve isteyerek seccadeye(Bence zerre kadar değeri yok) bastırdılar, kimin yaptığıda belli. neyse. kendi düşen ağlamaz.
    Another day in paradise

6. Atatürk'ün partisi yazmıştım sonra öyle olmadığı aklıma gelince mecburen kurduğu yazmak zorunda kaldım. Yoksa o bile yazılmaz şu anda sonuçta partiyi o kurdu diye yazdım.

7.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Benim yaşım 51, 97 de 3 yaşında kızım vardı, gözünüzden kaçmayan ne acaba sn ayasofya? Kaldıki bahsettiğiniz dbakırlı yani evlenme yaşı 15- 16 lar
    RTE nin çocukları en küçük kızı 37 yaşında onun tarif ettiği 26 -27 yaşında on yıl var. Ha adamın anlattığına bakarsan Sedat Peker den MIT den alıyorum bilgiyi

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Seçimi chp ye hdp/selocan pkk nın radikal söylemeleri kaybettirecek (eğer kaybederse). Bu söylemler, hem chp içindeki milliyetçiler, hem iyiplileri, hem akp den beeeelki gelecek oyları, hem 2. tura kalırsa, diğerlerinden gelecek oyları tiksindiriyor. Adam inceye gzekalı diyor ama erkan baş a çiçek böcek diyor. Herkesin demokrasi anlayışı sadece kendi tarafında olana.
    Bu ülke asla kalkınamaz, ilerleyemez bu zihniyet ile. Belki zengin olur milli gelir arta ama bu ortadoğu kültür ve zihniyetinden kurtulamadıkça bi ... olmaz
    Another day in paradise

Sayfa 587/1009 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •