Sayfa 590/916 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Hisseleri dağatacam diye 1000 takla atıyo haa. Seni gidi yaramaz seni.

2. Deh ulan...ıkındı eşek..tehlikeli noktada ne yapacağı belli olmaz.
    Son düzenleme : seviciadam; 11-12-2017 saat: 16:33.
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

3. Son durum

4.  Alıntı Originally Posted by bankacıborsacı Yazıyı Oku
    sevgili arkadaşlarım. inanın gün içinde ekrana bile fazla bakmıyorum. sebebi uzun vadeciyim.. al satçı değilim.. 3,50 TL maliyetliyim..inşALLAH 12 TL olunca da satış hedefim var... . Öngörülerim neler peki?. 1. TÜrkiye ile Avrupa ile yaşanan gerilimler Türk bankalarının Avrupa bankalarından alacakları fonları da etkiliyor. Ya fon alamıyor veya alsa bile bunun maliyeti yüksek oluyor.. Bu da farklı pazarlara yönlendiriyor.. Bu konuda ise Uzak doğu piyasası biçilmiş kaftan.. ICBCT ve . Bank of China gibi bankaların Türkiye pazarına girmesi bunun en önemli kanıtı.. . . 2.ICBCT daha türkiye de yeni yeni büyüyen bir banka. karlılıgını da BAZ etkisiyle arttırmaya devam ediyor.. Son çeyrek bilançosu da yüksek gelecek bir önceki yıla göre.. Yeni yılda şube sayısını da arttırabilir. . . 3.ICBCT dünyanın 1 numaralı Bankası.-EN BÜYÜK!! varlık fonuna kredi vereceği bile konuşuluyor... . Bu beklentiler ışığında hisseden umutluyum. . SAYGILAR yeni haftada bol kazançlar
    dostum tebrik ediyorum iyi analız aynı düşüncedeyim: evi satışa çıkardım olaki satabilirsem buraya gömeceğim hepsini

5. icbct de çok ama çok KY var bugunlerde gözlemlediğim kadarıyla.. Bu kadar KY varken ve dökmeden o çıkış hareketini yapmayacak gibi.. kendini unutturması şart.. Herkes ama herkes tavan beklerken tavan olmuyor işte..
    Borsa sabırlı olanların, sabırsızlardan kazandığı paradır.
    https://twitter.com/ekonomistben

6.  Alıntı Originally Posted by bankacıborsacı Yazıyı Oku
    icbct de çok ama çok KY var bugunlerde gözlemlediğim kadarıyla.. Bu kadar KY varken ve dökmeden o çıkış hareketini yapmayacak gibi.. kendini unutturması şart.. Herkes ama herkes tavan beklerken tavan olmuyor işte..
    Çok ky bir zamanlardi. O ky eriye eriye my(minik yatirimci) oldu

7. Buyrun efendim buyrun. Çıkacak uçacak diyenlere gelsin.

8. Bu tahtanın sahibi kimse 31 ve 69 rakamlarını çok seviyor.

Sayfa 590/916 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •