Sayfa 592/1024 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    siz gözlerinizle görmüş olabilirsiniz, ben gözlerimle gördüm, bankaya gittim ve hazine bonosu satın aldım. (imar bankasından) ve söyledğim oranla %66.5 aynı gün akbank a sordum %65

tabi niye akbanktan almadın gibi abuk, subuk tartışmalarda açıyolar onun önüne geçmek için; tasarrufumum imar bankasında mevduattaydı..
    Bu konuyu uzatmamızda bir fayda yok, anlaşamıcaz .

Benim asıl vurguladığım konu; Devletin Banka Denetçileri idi !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    mesele bu değildi zaten kimse akbank ın hazine bonosunun faizini verme demedi devlete.. adamlar kökten ödemedi..

neyse sağlıcakla kal.

3. Devletimizin TUİK'i , gerçek enflasyon rakamlarını açıklar ise , işler değişir....
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Güzel,,,sizede bunu aynen tavsiye ediyorum.
    Ben dolarda yükseliş kaçınılmaz topiğine gelip dolardan bi bok olmaz ****liği yapanlara yazıyorum
    Sen ota boka herşeye yazıyorsun

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *tcmb: Bankalardaki yabancı para mevduatı, 1 trilyon 31,4 milyar tl (önceki 994,5mlr)

Son numarası bu döviz hesabı döviz olarak açıklanır bankalardan ne kadar dolar çıktıvı anlasılmasın diye boyle acıklıyorlar döviz arttıkça tl karşılığı mevduatta artıyor gerçekten komik

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

Benim asıl vurguladığım konu; Devletin Banka Denetçileri idi !
    syn british devletin banka denetçileri vs de aslında sorun yoktu, şimdiler de zaten yok..

biz olayın içinde olduğumuz için daha fazla bilgi sahibi olduk (makul görün) olay şuydu; uzanlara, imar bankasına ve imar bankası tasarruf sahiplerine karşı akıl almaz bir art niyet ve düşmanlık vardı.

yani devlet kurumları özelde spk ve bddk bilerek, art niyetli ve kasıtlı olarak imar bankası hazine bonosu satışını engellemedi..

YANİ ALSINLAR , BİZ ZATEN BANKAYA EL KOYACAĞIZ VE ÖDEMEYECEĞİZ MANTIĞI.

yani olayı kafayı sıyırmış, kin -nefret- düşmanlık olarak gören bir devlet olarak düşünmeniz gerekmekte, yoksa bu olayda gerçeği görmeniz imkansız..

zaten yapılan haksız-hukuksuz işlerin temelini de bu DÜŞMANLIK , KİN VE NEFRET hissiyatı oluşturuyordu..

insan psikolojisi böyledir,, birine düşmanlık hissetmeye başlayın (bunu bilinçli yapın) o insanın gördüğü her türlü zarar sizi mutlu eder, en azından onun zarar görmesi veya zarar vermeniz sizin tarafınızdan NORMAL algılanmaya başlar.

psikoloji okuyanlar bunu iyi bilir, benim uzmanlık alanım değil..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Son numarası bu döviz hesabı döviz olarak açıklanır bankalardan ne kadar dolar çıktıvı anlasılmasın diye boyle acıklıyorlar döviz arttıkça tl karşılığı mevduatta artıyor gerçekten komik
    Bu bile bunların zihniyetini otaya koyuyor ve bu zihniyetten 500 baz puan faiz artışı bekleniyor ha ! Olursa şaşarım olmazsa kendi inandıklarımı bir kez daha teyit etmiş olurum.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yahu bankalarda, 150 180 milyar dolar doviz mevduati yokmuydu, ne bu 1 trilyon dolar?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 592/1024 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •