Originally Posted by bawer Bundan temettü beklenmez, hep yeni varlık alımlarıyla ilgileniyor, yeni yatırım ve projeler başlatıyor, bu büyüme döneminde bedelsiz verir ancak. Temettü vermesin zaten,,varlık alımları ile özsermayesini büyütsün,pd/dd sini küçültsün yeter. Bu da fiyata eninde sonunda yansır.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Originally Posted by keko toplamda kucağımda 5 evladım oldu... egegübre...brksn...yataş...ozakgyo...gesan...bunlar iyi çocuktur..hayırlı evlatlar olacaklarına inanıyorum... Hayırlı olsun. Ben de sayayım o zaman. Ozkgy-fener-merit-eggub-glyho-psdtc (77 den)
Originally Posted by olimpik forum Temettü vermesin zaten,,varlık alımları ile özsermayesini büyütsün,pd/dd sini küçültsün yeter. Bu da fiyata eninde sonunda yansır. Temettü veren hisse olmasının enindeye bir faydası olmaz belkide böyle patron la sonundayı sonsuzlaştırmaz ve hisseye talebi artırır SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasip....
Originally Posted by sakura Lot artınca şirketteki payın artmaz 🫠 pay hedefin olsun mesela 1000/1 2 vs gibi bol kazançlar şirket büyüsün bizde büyüyelim inşallah. SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ben hep 100 tl benzin alip , benzin zamindan etkilenmeyenlerdenim mesala ))
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir. Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Buralar yine dolusmus, bize özaki anlatirlar iki saat yok söyle idi böyle idi ))) inzivaya cekileyim linux üstat yer ac banada cali dibinde
Originally Posted by Dvk_Psh Buralar yine dolusmus, bize özaki anlatirlar iki saat yok söyle idi böyle idi ))) inzivaya cekileyim linux üstat yer ac banada cali dibinde Çalı dibi candır. İyi bir hafta olması dileğiyle.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by Dvk_Psh Buralar yine dolusmus, bize özaki anlatirlar iki saat yok söyle idi böyle idi ))) inzivaya cekileyim linux üstat yer ac banada cali dibinde Dikkat et Linux gibi sepetin içine düşme [emoji23] SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by sakura Dikkat et Linux gibi sepetin içine düşme [emoji23] SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sepet sepet yumurta bu dediğini sakın unutma
Forum Rules
Yer İmleri