Sayfa 592/615 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602 ... SonSon
Arama sonucu : 4917 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
    İzmir'in çılgın proje: Körfezin altından metro!

İzBB Başkanı Cemil Tugay, İzmir’in yeni demiryolu projelerine ilişkin bilgi vererek, “Buca Metrosunu bir tarafta Gaziemir’deki fuar alanına kadar, körfezin altından Karşıyaka’ya, Mavişehir’e uzatmak gibi bir düşüncemiz var, bununla ilgili görüşmelerimiz sürüyor"
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. bu yıl kayıp yılı diyo rapor,3.çeyrek düzelir vs umut yok,pandemiden beri en kötü yılmış deniyo abd ağır vasıta pazarı 2025 için

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
     Alıntı Originally Posted by rogliç Yazıyı Oku
    bu yıl kayıp yılı diyo rapor,3.çeyrek düzelir vs umut yok,pandemiden beri en kötü yılmış deniyo abd ağır vasıta pazarı 2025 için
    2024 Mayis 18300den bu zamana kaybin feristahini yasamis Egeen yatırımcısi!Yarin bu vakitler Cumminsin bilancosu var bakalım o ne diyecek?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
    Robot 8126 yakti.Uykusu gelenler de 5 Cayi ile ayilmaya baslar

5.  Alıntı Originally Posted by rogliç Yazıyı Oku
    bu yıl kayıp yılı diyo rapor,3.çeyrek düzelir vs umut yok,pandemiden beri en kötü yılmış deniyo abd ağır vasıta pazarı 2025 için
    Ve rogliç hocam son noktayı koydu.

6.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Sakin ol şampiyon. Yoo basbaya patronun işi gücü yok da borsayla, hisseyle hisse fiyatı ile mi uğraşacak, onu ilgilendirnez bile hissenin fiyatı demiştin. Bu kağıt kazandırmadı mı demişim; tekrar oku anlak problemin yoksa bu kağıt tarih boyunca kötüydü hiç kazandırmadı diyen yok. Sen sürekli buranın altı yok, şura son fiyatı diye diye 500 milyon kere sallama göreceli dereceli, fallı mallı paylaşım yaptın ( hepsi fiyasko olmasına rağmen ) fikir beyanı yapan höstttdat oldun emme ben fikir beyanı yapmadım öyle mi ? Bak fikrimi kaç sefer söyledim ve tekrar yazıyorum belki anlarsın deyü. Kanada ile, her yerden y( alıyorum ) ile, papatya falı ile, Alarko grafiği ile, sürekli teknik traktör görüntüsü verme amaçlı sallamasyon grafiklerle bu iş olmaz. Bu iş sadece ortaklık veya bedelsizle olur ve ben de bunlar için bu kağıdı bekliyorum.. Kapişşş ???

Reis valla yine güldürdün beni,allahta seni güldürsün.
    Ama insanda biraz onur az biraz gurur e azıcıkta yüz olmalı hani,napcen reis bazen imalat hatalarıda piyasaya sürülüyor,belediyelerde bütün suç,itlaf düzenlemesi şart.

7.  Alıntı Originally Posted by Dalaman Yazıyı Oku
    Bazıları sürekli gecmise takılıp kalıyor. Egeen yok 2000'de soyle, 10 yılda soyle kar etti filan. Kimileri kovit baslangıcından itibaren hesaplıyor filan. Bu hesaplamalara göre cok hisse cıkartılır bisste. Bunlar yanlıs yönlendirmeler.
    25 yıllık zaman dilimi zaten az degil. Ortalama yasamın ucte biri.
    Ayrıca kac kisi 25 yıl hisseyi tutmustur. Su anda maliyeti 7-8 lira olan kac kisi var
    Kovit donemi getirileri ise ozel bir donem. Sadece egeen ile sınırlamak dogru olmaz. Tuvalet kagıtlarının dahi inanılmaz getirileri oldu.
    En onemlisi egeen gönderilerini yıl olarak geriye donuk incelerseniz karlılıgı da gorursunuz. Son uc yıla bakın durumu farkedersiniz.
    Son bir not:Demirel'in bir sozu vardı bugunun camasırlarını dunku gunesle kurutamayız.Atalarımız ne demisti: Eski camlar bardak oldu

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her zaman dediğim gibi,bu dünyadaki herşey matematiktir,iki kere iki dört etmiyse zorlamanın manası yok iki kere ikiyi dört ettirmenin.

8.  Alıntı Originally Posted by REVENGE Yazıyı Oku

Reis valla yine güldürdün beni,allahta seni güldürsün.
    Ama insanda biraz onur az biraz gurur e azıcıkta yüz olmalı hani,napcen reis bazen imalat hatalarıda piyasaya sürülüyor,belediyelerde bütün suç,itlaf düzenlemesi şart.
    Amin üstadım herkeş gülsün inşallah REZALET içerisinde her seferinde yine yeniden çakan ters indikatör hariç. Bozuk saatin bile günde 2 kere doğruyu gösterdiği kainatta 76 milyon katrilyon kere sallayıp, sadece 1 seferinde 18000 den bir kısmını satıyorum dediği tutan, geriye kalan bütün yazdıklarının aksi gerçekleşen tipoloji rezilliğin kitabını yazmış suretiyle REZALET diye hakaret ediyor aklınca. Bak efendi sen alemi sersem kendini çok akıllı sanıyorsun emme bu adam fil hafızasına sahiptir ve ne yazdıysan hepücüğü ben de klasörde kayıtlı. Yazdıklarını unutmuş olabilirsin o yüzden kendinin farkında olmayabilirsin ama emin ol bildiğimiz ters indikatörsün altı üstü. Göreceli, dereceli, QTR’ li- çeyrekli, Kanadalı- Kamboçyalı, her yerden y( alamalı)- taramalı, Fallı- ballı; nereden bakarsan bak kendini höstad sanan ama aslında öyle olmayan bir zatsın. Hadi koy elinde ki teknik çiziktiriği kapasitesinde yazabilen, forumda sadece teknik yazmak serbestmiş sanan değişik bir tip.. Hakaret etmek marifet değil, ben de çok rahat yapabilirim ancak mayam espriye müsait, hakarete müsait değil.. Kapişş

Sayfa 592/615 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •