Satildigi suretle mesafeye gore bedel alinmaz. Kimine az kimine cok gecirilir.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Kapitalizm yeni bir ekonomik düzen peşinde . Bu çok hızlı gerçekleşecek. Bu belli.
Metaverse ile ilgili bir çok video seyrettim ki ekonomi ve ticaretin şekli değişiyor ucu açık. Fayıs döviz borsa, hepsinin tarihe karışması an meselesi. Crash çılar üzülecek galiba. Gerçekten düşündükçe akıllara ziyan .
Şimdiden dükkan yeri arsası alıyorlar. Gerçek arsa değil sanal. Fiyat merkeze yakın 1.900 000 $ hızla tükeniyor.
Farkında olmadan ağzım bozulmuş yengadan fırça yedik.
Saygılar
Fazla basılan paraları bir şekilde insanların elinden almak lazım ki para hayati öneme sahip varlıklara kayıp enflasyon yaratmasın.
Ses etmeyin NFT; Dijital arsa bok püsür ne var ne yok alsınlar. İnsan bedeni fiziki olarak var olduğu sürece belli başlı ihtiyaçları olacak.
1- Barınma
2- Gıda
3- Sağlık
Metaverse ise bu 3 şıkkın dışında 4. bir ihtiyaca karşılık geliyor.
4- Eğlence.
Eğlencenin türlü formları var. Metaverse de bunlardan birisi. Kimisi bilgisayarda oyun oynar, kimi film izler, kimi de dijital arsa sahibi olur. 4. kısımda seçenekler çok çeşitli.
Nihayetinde hepsi susayınca su içer, sarhoş olmak için bira/şarap içer, acıkınca et/ot yer, başı ağrıyınca parasetamol içer.
Myspace de 10 sene önce çok popülerdi şimdi ortalarda yok. İnsanlar ise son 100+ senede olduğu gibi kola/sigara içmeye devam ediyorlar.
Bence ilk 3 şıka oynamak daha garanti
ytd
Zaten yazılardan belli oluyor herkes tutarsız ve ne yapacağını bilmiyor. Bakalım ne olacak
Ben mevduattan ve risksiz fonlardan tamamen çıkıp yatırımlık iki tane 1+1 ev ve bulabilirsem sıfır benzinli düşük motor bir araba alıp kapıya koyacağım. En azından mevduattan fazla getirir. Önümüzde ki on yıl için de her ay maaş aldıkça temettü veren hisse biriktirmeyi düşünüyorum. Bir de tamamı gitse bile üzülmeyeceğim bir parayla coin al sat isine gireceğim. Türkiye'de gelir durumunu bile korumak çok zor.
Yer İmleri