Sayfa 596/998 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Viop LIX

1. matematik hesapta,

İron dome,
    10 füze bataryası var,
    her batarya 3, 4 fırlatıcı var,
    her fırlatıcı 20 adet fırlatıyor,

600-800 önleme yapar,
    %80 üstü başarı var,

500 ve üstü fırlatmak gerekiyor,....

ilk gelen haberlerde 100 füze fırlatıldığı, bir başka kaynakta ise 500 füze fırlatıldığı,

bazı füzelerin imha olmadan hedefine ulaştığı görülüyor, ancak isabetleri meçhul, boş arazide olabilir, İron Dome de böyle bir özellikte var, çünkü her füze maliyeti 40000 USD,..

öte yandaN İran füze fırlattığında da bir % kayıp söz konusu, İron Dome tarafından imha edilenler dışında, İsrail dışına düşen veya ABD ve diğer güçlerce havada imha edilenler var,...

neticede 500 ve üstü göndermek gerekiyor ve bunlar mach cinsinden süpersonik olmak zorunda,...

ayrıca her mach da işi çözmez, mach var mach var,..

balsitik füzeler dışında cruise lerle başa çıkılacağını hiç düşünmüyorum, İran henüz bu aşamada kabiliyeti varmı meçhul,..

bunu yanı sıra Malatya Kürecik kapatılırsa mesela İranın şansı çok daha artar,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    24d
    İran'ın füze saldırıları sonrası İsrail'den açıklama: Ölü ya da yaralı yok, siviller sığınaklardan çıkabilir
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Günaydın,

Uzun zamandan sonra Viop açılış seansı eşleşmede fiyat oluşan pay vadeli sayısı oldukça az. Bu likiditenin azaldığının göstergesi.
    Sert hareketler olabilir. Herkes emniyet kemerlerini taksın.
    İş + BOFA 200 bin short kol gibi duruyor.
    Sabahtan belliydi.
    Batı cephesinde değişen birşey yok.

4. Bu füzeler jöleli için fırsat.. yarın bir parti de bizim BIST te patlatır.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    matematik hesapta,

İron dome,
    10 füze bataryası var,
    her batarya 3, 4 fırlatıcı var,
    her fırlatıcı 20 adet fırlatıyor,

600-800 önleme yapar,
    %80 üstü başarı var,

500 ve üstü fırlatmak gerekiyor,....

ilk gelen haberlerde 100 füze fırlatıldığ, bir başka kaynakta ise 500 füze fırlatıldığı,

bazı füzelerin imha olmadan hedefine ulaştığı görülüyor, ancak isabet meçhul,

öte yanda İran füze fırlattığındada bir % kayıp söz konusu, İron Dome tarafından imha edilenler dışında, İsrail dışına düşen veya diğer güçlerce havada imha edilenler var,...

neticede 500 ve üst göndermek gerekiyor ve bunlar mach cinsinden süpersonik olmak zorunda,...

balsitik füzeler dışında cruise lerle başa çıkılacağını hiç düşünmüyorum,

bunu yanı sıra Malatya Kürecik kapatılırsa mesela İranın şansı çok daha artar,...
    Demir kubbe balistik füzelere cevap veremiyor hocam. Davud's sling ve armor sistemleri var balistik füzeler için. Ya bu sistemler başarısız ya da bilerek saldılar. Bence başarısız.

Boş verin arkadaşlar yakın birer cugara
    https://x.com/sumeri129/status/18411...Oy0kPob9w&s=19

6. BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İsrail karşılık vereceğini açıklamış
    İran bu saldırıyla dünya gündemine oturur başganım
    İrandan açıklama gelmiş, israil karşılık verirse bir daha ki saldırı daha sert olur diye
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Demir kubbe balistik füzelere cevap veremiyor hocam. Davud's sling ve armor sistemleri var balistik füzeler için. Ya bu sistemler başarısız ya da bilerek saldılar. Bence başarısız.

Boş verin arkadaşlar yakın birer cugara
    https://x.com/sumeri129/status/18411...Oy0kPob9w&s=19
    ilk aşamada diğerlerini kullanılırlarsa self defance den çıkar olay, başta Ürdün diğer ülkelerle hava sahası koordinasyonu gerekiyor,...bu1. herkesin hava ulaşımı bir sürü şeyi var o bölgede,...

2.İsrailin esas derdi misilleme, misillemeye zemin olması için hasar almak zorunda,..

burada iki şık var,

1.İsrailin kabiliyeti ve İranın buna vereceğiz hasar, belirleyici,
    2.İsrailin misillemesi ve İranın bu misllemeye vereceği hasar, belirleyici,..

önümüzde bu ikisine gidiyoruz, ve bu ikisi önümüzü belirleyecek,

ilaveten balistik füzenin isminden etkilenmemeli, mach hızı çok önemli, şu bilgiyi şu an için bulamadım,
    İron Dome kaç mach a cevap verebilir,

son olarak İran fettah füzelerini tanıtmış, 16-17 mach, İron Dome bunları durduramaz seyreder, yanından geçerler bakakalır,..
    tabiki İran kafadan atmadıysa,..son olarak stealth uçak yapmışlardı, maket olduğu ortaya çıktı,..araba teybi falan koymuşlar ön konsola,..

bu konuda Ruslar çok iyi, ABD ise Rusların seviyesine çıkamadı,...son denemeleri başarısız,..

mesela bir ABD destroyeri Rus Tsirkonu seyreder,..hıs 8 mach ama cruise, cruise çok şey değiştiryor,..ve menzili uzun,..
    balistikten bana göre daha iyi,

Tr şu an için 250+ KM DE,..ancak hız çok düşük,..0.9 mach +
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 596/998 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz