Sayfa 598/999 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Viop LVII

çıtak dostum aşağı adam akıllı salsa diye bekliyorum. long pozlarımı alabilmek için.
    short düşünmüyorum şu anda.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayuuu bu tesisler çok pahalı.......bırak yerliyi yabancıya bile pahalı.......
    Pahalılık saa dokanmaz dayucuğum hergün burda palayı tırtıklıyorsun
    Bu arada benim taktayı şortlayana kadar az öte gidip akcay abinin taktayı şortlasaydın kaptıydın bugünkü yımırtalı pideyi, artı 1bucuktan eksi1 e geldi
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Pahalılık saa dokanmaz dayucuğum hergün burda palayı tırtıklıyorsun
    Bu arada benim taktayı şortlayana kadar az öte gidip akcay abinin taktayı şortlasaydın kaptıydın bugünkü yımırtalı pideyi, artı 1bucuktan eksi1 e geldi
    Dayucum pahalılık sana dokanıyormu. Dokanınca neler hissediyorsun bu konuda bir açıklama yapan mı

4. %20-25 düşüş beklemiyorum özelden soruluyor başka vatandaşın beklentisi hisse almak için muhabbeti karıştırmayın.
    grafları okumak sanat işidir 3.10-3.11 benim formasyon tamamlanacak dolar bazlı tl bazlı 10050 denk geliyor şuanda.Bunun altına gri liste karar verir bizim seneryomuzda enflasyon vs tırıvırı işler .Piyasa ona bakmıyor eski kafalılar ve geliştiremiyenler ona bakıyor .yabancı gözüken bilançomu satın aldı bozuk geleceğini bilmeyen kalmadı niye soktu 800 milyon dolar gri liste,ekonomik program , cds,ykbnk satış bu son düzlükte olay bu yani haber kaynaklı.23 şubat 2024 de gri liste konuşmaları hazirana kaydığında pıst 100 2.80 dolar gri listeden çıkamazsak 2.90-2.95 bu bölgeleri beklerim tl bazlı 9.500 denk geliyor .Benim seneryomda bu şimdilik trade ediyorum belli tahtalarda
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dayucum pahalılık sana dokanıyormu. Dokanınca neler hissediyorsun bu konuda bir açıklama yapan mı
    Eskiden hafiften dokanıyodu sonra içime bi ürperti geliyordu, zamanla pahalılığa alıştım artık dokanmıyor dayucuğum bu kadar açıklama senin için yeterli mi
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    %20-25 düşüş beklemiyorum özelden soruluyor başka vatandaşın beklentisi hisse almak için muhabbeti karıştırmayın.
    grafları okumak sanat işidir 3.10-3.11 benim formasyon tamamlanacak dolar bazlı tl bazlı 10050 denk geliyor şuanda.Bunun altına gri liste karar verir bizim seneryomuzda enflasyon vs tırıvırı işler .Piyasa ona bakmıyor eski kafalılar ve geliştiremiyenler ona bakıyor .yabancı gözüken bilançomu satın aldı bozuk geleceğini bilmeyen kalmadı niye soktu 800 milyon dolar gri liste,ekonomik program , cds,ykbnk satış bu son düzlükte olay bu yani haber kaynaklı.23 şubat 2024 de gri liste konuşmaları hazirana kaydığında pıst 100 2.80 dolar gri listeden çıkamazsak 2.90-2.95 bu bölgeleri beklerim tl bazlı 9.500 denk geliyor .Benim seneryomda bu şimdilik trade ediyorum belli tahtalarda
    Sayın Sindo zahmet olmazsa bi tuprs yorumu alabilirmiyiz?

SPOT da gene BofA satıyor ve Piyasa karşılıyor görünmekte!

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tüp benimde aklımda alsam mı almasam mı karar veremedim, çok düştü bedava gibi bişii oldu
    Tüp demişken hala karar veremedim dibi buralar olabilür mü sindoma abi yohusa 131 bucuğu mu bekliyelim
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 598/999 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •