2017 yılının ilk dokuz ayındaki net dönem karı 48,2mn TL olmuştur. Geçen yılın aynı dönemindeki kar 3mn TL’dir.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banka, 5,32 milyon kurumsal ve 496 milyon bireysel müşteriye finansal ürün ve hizmet sunuyor. 2015 yılında Euromoney tarafından “Gelişen Piyasaların En İyi Bankası” seçilen ICBC, hem Banker tarafından “Dünyanın En Büyük 1.000 Bankası” listesinde hem de ABD’deki Forbes dergisi tarafından listelenen “Global 2.000” sıralamasında dört yıldır birinci sıraya yerleşiyor. Bu özellikleriyle Türkiye’de yerli bir bankayı satın alması gözleri doğal olarak ICBC’nin üzerine çekiyor. ICBC’nin Türkiye piyasasına girişi globalleşme stratejisinin bir parçası olmasının yanı sıra Çin ile finansal hizmetlerin ve iki ülkenin ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesi açısından da önem taşıyor.
Guvenerg arkadasım gunluk dusunme.elindeki hisseleri sen en iyisi sattttt.tabi hissen varmı bilmiyorumda biraz arastir.Bilgi guctur.subat sonuna kadar bekle hissen varsa.2019 kadar ben bekliyecem.
3 gün önce bu kağıda girdim. Yükselmeyecek kağıtlara girmem. Öyle 6 yıl değil 6 ay bile beklemeye niyetim yok.
9 dan 8 den satılan kağıtları toplycam diye muno uğraşıyor... Endexsin çıkışında sıfır tepki maksat yatırımcıyı uzaklaştırmak ..
Oyna bakalım muno
Bulurum ben senin donus yerini
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri