Hatta bazıları hacim kırdı.
Hatta bazıları hacim kırdı.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Türkiye'nin serveti 9 yılda yüzde 55 eridi
Küresel Servet Raporu'na göre, Türkiye'deki hane halklarının toplam serveti 2022 yılında Türk Lirası'ndaki değer kaybı nedeniyle bir önceki yıla göre 142 milyar dolar azaldı ve 1 trilyon 41 milyar dolara düştü. Son 9 yılda toplam servetteki düşüş miktarı 929 milyar doları buldu. Türkiye'nin küresel servet içindeki payı ise 2022'de yüzde 0.2 seviyesine gerileyerek, 2001'den beri en düşük seviyeye ulaştı.
18/08/2023 20:27
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
boşkuş hep şunu der.
kağıttan daha önemlisi patrondur.
onun karakterini bilmeden işlem yapmam.
senin için de, ortaklık yapmayı bilmediğinden hiç büyük bir şirketi olmadı dediydi.
insanlar beni kandırıyor mu diye düşünebilir diye ortaklık içinde yancı olmayı yeğledi hep dedi.
ve bu yüsden de hep kaybetmişsin.
sen düşünceden korkarken, adamlar eylemin ciğerlerini deşmiş miş. doğru mu? asdasds![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sende parayı beğenmiyon. O paraya bir hafta devlete çalışıyon diyecem de sen hep burdasın. Herhalde ayda bir iki gün ancak çalışıyon. Sonrada Erzincanı beğenmiyon deniz Macdonalds migros vs parayı ezecek yer yok diye. Neyse toplantı olursa denizi olan yerde yapalım sen denize gir biz gülelim. Sana arkası bir parmak çatala giren bir mayo şort alayım
Patates püresi lifsiz fazla yeme denince bu sefer patatesi iri şekilde rendeleyip Borcam ufak kapda miktodalga fırında 4-5 dakika pişiriyorum. Sonra üzerine kumpir malzemeleri koyuyorum gayet güzel oluyor. Bu şekilde bir tarif görmedim benim icadım olabilir.
Cam kaplar Migros'da ve BIM'de indirime girmiş.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri