Sayfa 60/105 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon
Arama sonucu : 834 madde; 473 - 480 arası.

Konu: RODRG - Rodrigo Tekstil

1. Hissi kardes merhaba..Aslinda isin ozu nasibde na varsa o oluyor😊..Sabir olmadan olmuyor..bir mali sattiysan arkana bakmican..vakko kiyaslamasi yapmissiniz..rodi 6.5 olmasi gerek diye..snap in hesapladiginds vakko 4060 gormustu..rodide 4880 di..su an vakko 3830 rodi 5150..biri yuzde 5 dustu biri cikti...simdi ne olacak..😊😊..latife bir yana..sattigin malda zarar yoksa korkma..firsstlar bitmez..biri gider biri gelir...rodiye gelince sabırlı olursan kazanirsin insllh..bakin brut e girdi TAŞ gibi çikti..brute giren kagitlari goruyoruz direk taban aciliyor....biz kagidimiza inandik.. insllh hedefimize ulasicaz..herkes kazansin..

Nasip...herşeyin başluca nedeni...
    Nasibin ne ise onu bulusun.
    Kadere iman bizim için değişmez..imanın şartı...sabır da zafere getirir..
    Ahmet için rodrigo eyvallah...
    Arkadaş 3 ten almış hedefi 6.50 idi.daha sonra hedefi 7.50 lere çekti
    .bekliyor..eyvallah..
    Aldım diyelim 5.00 ten...risk analizine bakarsak altta 2.80 den üstte 7.50 riske göre ben almam...ben %50 karı beklerken %300 kar yazan belki 6.00 dan kafama verecek..o veren karı cebe koyarken..ben bayrak gibi sallıyacağım..onun için almam..
    Birde grafiğe bakarken düzeltmeleri hep şelale gib..vede her yükselişte şirket sahibi hep mal satmış..vede hiç yukarıdan malı yerine koymamış...
    Ve her yükselişte malı pazarlayıp birilerine kasmışlar...
    Şimdi bunu arıyorlar emin olun buluncada malı kasacaklar..
    Tahtayı yapanların huyu bu...
    Eski yapanlara bakın ne dediğim anlaşılacak...
    Kıbrısta kumar oynayaya benzemez.

İlk senedim 1990 ağustosunda aldığım köytaş...18 ay bekleyip %35 kara satan adam olarak...sabrın ne demek olduğunu bilen adamım...
    Eskiler bilir...eskiden vakıf handa kapanış fiyatlarını almaya giderdik..fotokopisini satarlardı..bizde hergün alırdık.
    O kapanışı duvara asar kalem fırlatırdık hangi senede denk gelirse onu alırdık..onada nasip derdik..
    Ayaklı borsada tezgah açmıştık..adam gelirdi senetler elinde ne olduğuna bakmaz alırdık bunada kısmet derdik..
    Derdikte başkaları bunlar için başka şey derlerdi..
    Onun için..
    Nasibin ne ise o...
    Kısmetin ne ise o...
    Sabır o..o borsada biraz zor..her babayiğidin harcı değil...

Onun için 28 yıl oldu...yaklaşık...
    Servetini kaybedenini..
    servet yapanını gördüm..
    en az 10 aracı kurumun seans odalarında borsa takip etmiş..
    okulunu bile borsa için uzatmış..
    Borsa deyince aklına ne gelmiş ise yaşamış biri olarak...
    öğrendiğim şeyylerden biride kimsenin vebaline girmemek...
    kul hakkı çok ama çok önemli..herşey affedilir ve ödenir ama kul hakkı...

Ahmet arkadaş anlatıyor..birşeyler biliyorum diyor..ısrar ediyor..al zarar etmezsin diyor..biş bildiğimiz var diyor...iddaa ediyor..bazen kesin konuşuyor..belki dediği rakamlara gelir..inşallahta gelir gönlüne göre satar.
    Eyvallah...tarzı böyle demekki...
    Ama kar ederken sorun olmaz ama zararda herkesin karakteri bir olmayabilir..sıkıntı çıkar...onun için tarzı bana göre değil..bana ters...biz herkezi kendimiz gibi biliriz...onun için ters...
    Çünkü bizim tarzımız bu değil...

Ahmet arkadaş alınmaz inşallah...
    Birazda uykumuz kaçtı...boşboğazlık yaptık...gece gece...

6. Allah razi olsun ..guzel anlattin..3 4 tl civarinda alin diye ima ettik kac kez arkadaslara..bizi dinleselerdi o zaman dinlerledi..yuzde yuze geliyor hedef...biz simdi alin satin demiyoruz..kendi gorusum burdanda zarar etmez alan kimse bana gore...bizi takip eden kisi..3 4 de almadikdan sonra biz ne yapalim...biz sadece sesli dusunuyoruz..alan alir satan satar..Allah herkesin gonlune gore versin insllh..

7. Rodiyi ilk yazdigimda sammimi soluyorum..sadece Allah rizasi icin yazdim..zararda olan varsa kar yapsin diye çok kez defalarca aşıri bile gittim daha 3 tl deydi..eski halini bildiginiz icin 3den doner dediniz 4 oldu doner dediniz 5 oldu doner biliriz bi rodiyi dediniz..her defasında rodi eski rodi degil diye yazmistim.çok şukur mevlam mahcub etmedi...kim ne dusunurse dusunsun biz sadece iyi niyetliyiz.samimiyiz.yavas yavas da olsa hedefime gidecegim..su an zararda olan kimse yok..sesli dusunmeye devam ediyoruz..tum dostlara selamlar 😊

8. Twitter daki ky dudukleyen 40-50 bin takipcili fenomenler senden daha güzel edebiyat yapıyorlar Ahmet32 kardesim.

Onlardan ders al.Daha profesyonel yazılar yaz .

Sayfa 60/105 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •