Sayfa 603/1002 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

VIOP topiginde bazı dangalaklar, 220 milyar dolar gayme cash döviz mevduatı var sanıyorlar.

O paranın kağıt üstünde olduğunu, elde fiziki bir halt olmadığını bilmeyecek kadar salaklar, nasıl VIOP'ta anlayan beri gelsin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    VIOP topiginde bazı dangalaklar, 220 milyar dolar gayme cash döviz mevduatı var sanıyorlar.

O paranın kağıt üstünde olduğunu, elde fiziki bir halt olmadığını bilmeyecek kadar salaklar, nasıl VIOP'ta anlayan beri gelsin.
    Reha abi elimden gelse banka kullanmayacagimda nakiti ne yapacagiz 2 beden buyuik pantolon alip bel kismina cep yaptirip onunlami gezecegiz ?

Qnb sube muduru gecen hafta emekli oldu , emekli olmadan son sozu kesinlikle ve kesinlike banka hesabinizda para turmayin hele $ hic tutmayin

banka mudur bunu diyorsa ....
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Gün içi 8.5468’e kadar yükselen dolar/TL şu an 8.4066’dan işlem görüyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Hepi topu bankaların 4-5 milyar dolar nakiti anca çıkar çıkmaz..
    Gerisi kağıt üzerinde..
    Hepsi tl kredi olarak içeri servis edildi çoktaaaan..

Erdoğan : Lokanta, berber, havuz ve sinemalar saat 22’de kapanacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Özel sektör ve kamuda esnek mesai uygulaması teşvik edilecektir , yoğun alanlardaki denetimler arttırılacak .

Erdoğan : Paket servis hariç lokantalar , restaurant , pastane ile berber , kuaför , nikah salonu , hamam kaplıca , sauna , yüzme havuzu , internet kafe , hali saha , tiyatro , sinema salonu vb tüm işletmeler saat 22’ye kadar hizmet verebileceklerdir

Düşüş piyasa satışından mı yoksa müdahale mi geldi?

Sayfa 603/1002 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •