VIOP topiginde bazı dangalaklar, 220 milyar dolar gayme cash döviz mevduatı var sanıyorlar.
O paranın kağıt üstünde olduğunu, elde fiziki bir halt olmadığını bilmeyecek kadar salaklar, nasıl VIOP'ta anlayan beri gelsin.
VIOP topiginde bazı dangalaklar, 220 milyar dolar gayme cash döviz mevduatı var sanıyorlar.
O paranın kağıt üstünde olduğunu, elde fiziki bir halt olmadığını bilmeyecek kadar salaklar, nasıl VIOP'ta anlayan beri gelsin.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Reha abi elimden gelse banka kullanmayacagimda nakiti ne yapacagiz 2 beden buyuik pantolon alip bel kismina cep yaptirip onunlami gezecegiz ?
Qnb sube muduru gecen hafta emekli oldu , emekli olmadan son sozu kesinlikle ve kesinlike banka hesabinizda para turmayin hele $ hic tutmayin
banka mudur bunu diyorsa ....
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Gün içi 8.5468’e kadar yükselen dolar/TL şu an 8.4066’dan işlem görüyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Lokanta, berber, havuz ve sinemalar saat 22’de kapanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Özel sektör ve kamuda esnek mesai uygulaması teşvik edilecektir , yoğun alanlardaki denetimler arttırılacak .
Erdoğan : Paket servis hariç lokantalar , restaurant , pastane ile berber , kuaför , nikah salonu , hamam kaplıca , sauna , yüzme havuzu , internet kafe , hali saha , tiyatro , sinema salonu vb tüm işletmeler saat 22’ye kadar hizmet verebileceklerdir
Düşüş piyasa satışından mı yoksa müdahale mi geldi?
Yer İmleri