Sayfa 604/1023 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 5,42 görüp 5,25 işlem görüyor ya bu düşüş eğilimi imiş
    ulan 3 ayda % 40 yükselmiş kuru görmeyip bunu gördünüz ya
    alma o maaşı eline tutuşturulanı okuyacağına hiç alma..

2.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Bloomberg te spikerin sorduğu soru şu
    '' KURDAKİ GEVŞEME EĞİLİMİNİN NE YA DA NELERE BAĞLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSUNUZ''
    ( şu anda prof erhan aslanoğlu'na soruldu bu soru )

Vay m.k

bu milletin kaybetmesi mecburidir..
     Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    5,42 görüp 5,25 işlem görüyor ya bu düşüş eğilimi imiş
    ulan 3 ayda % 40 yükselmiş kuru görmeyip bunu gördünüz ya
    alma o maaşı eline tutuşturulanı okuyacağına hiç alma..
    okumayan
    araştırmayan
    okumadığı için sorgulamayan ve anlamayan
    köleleştirilmiş topluluklar

bu topluluklardan daha fazlasını bekleyebilir miyiz !!!

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Algı mühendisliği böyle bir şey emin olun bu goygoyu yiyen çok keriz vardır.
    olmaz mı ahaber izleyip sana bana gider yapacak ALİM doluuu

4. Trump yeni bir tweet attı az önce, İran'la iş yapanlar Abd ile çalışamayacaklar diyor.

Benim pek ilgi alanım değil ama ayhan başgan ! gördüm kurbanlık dana almış bu işlerden anlar diye düşündüm. Kızılayın ilanı var, `KURBAN BEREKETİ YURT İÇİ 750 YURT DIŞI 590 Tl `bu nedir allah aşkına? Ben burdan şu sonucu çıkarıyorum Türk milleti her konuda düdükleniyor her şey ona pahalıya satılıyor. Peki madem bu dini vecibe diyorlar ben diyelim inançlı biriyim ve kurban kesmek istiyorum gidip YURT DIŞI seçeneği `ne göre KIZILAY`a para göndersem allah benim `kestiklerini var saydığım` kurbanı kabul etmeyecek mi ? Ayıptır ya ! Türk insanını din maskesi altında artık soymayı bıraksınlar.

6. https://twitter.com/realDonaldTrump/...62818773757955

Trum az önce yine yumurtladı.
    İran ile iş yapanlar ABD ile iş yapamayacak diye kısaca.. ilgili kısmı diyelim..

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Benim pek ilgi alanım değil ama ayhan başgan ! gördüm kurbanlık dana almış bu işlerden anlar diye düşündüm. Kızılayın ilanı var, `KURBAN BEREKETİ YURT İÇİ 750 YURT DIŞI 590 Tl `bu nedir allah aşkına? Ben burdan şu sonuca çıkarıyorum Türk milleti her konuda düdükleniyor her şey ona pahalıya satılıyor. Peki madem bu dini vecibe diyorlar ben diyelim inançlı biriyim ve kurban kesmek istiyorum gidip YURT DIŞI seçeneği `ne göre KIZILAY`a para göndersem allah benim `kestiklerini var saydığım` kurbanı kabul etmeyecek mi ? Ayıptır ya ! Türk insanını din maskesi altında artık soymayı bıraksınlar.
    Lafın gelişi söylemiştir Ayhan başkan
    hayvan severdir o

8.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    erdoğan: (abd'nin iran'a yönelik yaptırımları) gelen heyetler görüşmelerde gerekli olan düşüncemizi almışlar ve dönmüşlerdir, temenni ederim ki yanlış adımlar atılmamış olsun

Reis Temmuz 25'te yukardakini açıklamıştı.

Sayfa 604/1023 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •