olabilir ustad yalniz geçen ayki kelebek hisselerin hepsini verip hacimli hisse almışlar. Sattıklarini dusunmuyorum. Sisecam trakyacam(isbankasi) arcelik vs dizmisler. Yani spek olmayan hisselere dönüp türevi artirmislar. Ben zaten bir ayda 11k kadar kardayim. Ppf nin 9 ayda verecegini almisim. Acc bana uyar. Fonu yönetenin kafası calisiyor da senin gibi pratik zekalı degiller. Bi kulaklarini ceksen düzelir😁
Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.
Sisecam degil soda o soda pardon😁
Findeks mobil 3 gün ücretsiz.
İlgilenenler varsa deneyebilirler.
https://www.findeks.com/kampanya/fin...obil-yenilendi
Sn fonetik, bir sorum olacaktı. Biz banka hisselerinin yabancıların girişine bağlı olduğunu nereden biliyoruz? Yani bu durum geçmişte hep böyle miydi? Yani bu bir olgu mu, neden bu şekilde acaba?
sadece banka değil bistin ağır toplarını yabancılar alır. Biz yerliler paramızı ya altına ya dolara ya mevduata gömeriz ha birde bir de bilgisayara güvenmeyip yastıkaltında dolar altın saklayanlar var tabi sanki ülke karışsa kaçacak(hiç sevmem o tipleri) neyse biz yerliler borsa bir sürü bilgi birikimi istedigi icin kumar der geçeriz para yatirmayiz. Bistin canlı hareketi için yabancı bankalar ve fonların ülkemize ilgi göstermesi lazım. Gelirler kar ederler giderler. sonra bizim bankalara sendikasyon kredisi olarak geri satarlar. Biz sıcak para girişiyle seviniriz. Bankada bize satar(kazanan gene biz degiliz) derken bu cark böyle devam eder gider. Biz üreten toplum degiliz açık pazar toplumuyuz. Sonuç olarak kâr eden biz değiliz aslında. Neyse ben borsacı degilim ama sene 97 den beri de borsada para kaybetmedim. Hatta başka yerde de kaybetmedim. Azıcık aşım ağrımaz başım, minimum risk maksimum kâr. Varsa yer şükreder yoksa direkt şukrederim😊 bilmiyorum aynı şeyden mi bahsettik
Yer İmleri