Sayfa 607/1005 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Viop L

1. Gedik yatırımın koç ta nefesi ne kadar yetecek bakmak lazım.
    Tükenirse sıkıntı olur.

2. gedik-bofa-ıs yatırım-meksa günü bu 4 kurum belirler 15.00 dan sonra.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Rte ümidi kesmediyse 4800 altında girmez seçime.
    Bu tezim tutacak sanırım. Bence bi şekilde birinci turda bitecek ama kaz***** kestiremiyorum

4. Viop L

Döviz varlıkları iyice boşalttım. Pazar gecesi sığ piyasalarda olur da darbe yememek için. Kendi kişisel tercihim asla Yatırım tavsiyesi değil.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Döviz varlıkları iyice boşalttım. Pazar gecesi sığ piyasalarda olur da darbe yememek için. Kendi kişisel tercihim asla Yatırım tavsiyesi değil.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    TL'ye mi döndün?

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bizim Türk milleti bukalemunlara taş çıkartır. Zaten ondan uyum sağlayamadık elendik. Dün ne dediğini hatırlayıp hala onu savunuyorsan bu ülkede muteber değilsin. Sürekli dün dündür diceksin bugün tam terse döneceksin soran olursa da ben çizgimi değiştirmedim şartlar değişti diceksin ter te miz

Biz ve bizim gibilere ülkemizde yer yok Türkiye aflar, 2. şanslar, oynaklıklar yanar dönerler öyle demedimler ülkesi. Ne olacak kim seçilse ona yanaşır geçer giderler kimseye bişey olmaz bi tek doğru bildiğini söyleyeni harcarlar bizde.
    Su forumda 20 senedir okuduğum en doğru şey sanirim..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Erdoğan : "Gerektiğinde, 15 Temmuz gecesi olduğu gibi hayatımız pahasına istiklâl ve istikbalimize sahip çıkarız."

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bizim Türk milleti bukalemunlara taş çıkartır. Zaten ondan uyum sağlayamadık elendik. Dün ne dediğini hatırlayıp hala onu savunuyorsan bu ülkede muteber değilsin. Sürekli dün dündür diceksin bugün tam terse döneceksin soran olursa da ben çizgimi değiştirmedim şartlar değişti diceksin ter te miz

Biz ve bizim gibilere ülkemizde yer yok Türkiye aflar, 2. şanslar, oynaklıklar yanar dönerler öyle demedimler ülkesi. Ne olacak kim seçilse ona yanaşır geçer giderler kimseye bişey olmaz bi tek doğru bildiğini söyleyeni harcarlar bizde.
    Katılıyorum.

Tarih boyunca bu kadar el değiştirmiş bazen de ciddi dayak yemiş bir başka coğrafya daha var mıdır?! Hitit akad asur kimmerler iskender yunan roma bizans hunlar türkler araplar moğollar.. aklıma gelmeyen başkaları..

Yüzyıllar boyunca surviver modunda yaşayınca bazı karakteristik özellikler öne çıkıyor tabi. Arazi olma, ortama ayak uydurma, bukalemunluk falan da bunlar arasında işte..

Sayfa 607/1005 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •