Sayfa 608/1002 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Dusemeyen yükselir mi, yukselemeyen düşer mi? Gün sonunda skora göre yorum yaparız artik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Günlükler zaten 5 ocaktan beri satta...an itibariyle saatlik-15 daklık ve 5 daklıkta sat olmuş...

Dün terletti.6.000 maliyete 12 puan kalmıştı...

Hedef uzlaşma (kutu) yoksa stoploss...5568 aşılmadıkça sorun yok..

ESASINDA HATA YAPIYORUM...ŞU STRATEJİ SONUÇLANSIN bir daha haftalık oynarım..trade sisteme göre haftalık 200- 300 puan olması gayet makulmüş.

Geçen hafta çok yazdım..yabancı payı dip yapacak diye..Bu gün öyle olmuş(gecen haftanın satışları)
    ÖZETLE: Ben tok alıcıyım..buralarda orta vadeli alım yapmam(2.75 dolar)...3 dolar üzerinde seçimlerde önce mümkün değil mal almam..giderse mendil sallarım.Gıdenin peşinden koşmam...dip oluşumdan sonra 5.2 doların aşılmasını beklerim..o ayrı.

sp500 de max. 4300 bekliyordum.4200 gördü.Bence 3.600 görmeli...

Burayı aşarsa burası gibi yorumlarım yok.Yani tek yönlüyüm..bıst100 de 5568 aşılırsa stoploss yaparım ama long olmam..

Birisi dün 587x üzeri saatlik kapanışta uçar dedi..kapanış 5871 oldu..longladın..ama bir saat sonra 5810 oldu..al sana sistem..Bu işler böyle olmaz..batarsınız-battım da...

NİLAY ABLAM
    DİYOR Kİ: 28 şubattan itibaren (öncesi de) çok dikkatli olun...

genelde geyik yapıyorum..arkadaşlar sormuşlardı..ondan son bir güncel özet geçeyim dedim...

Burası borsa sabit fikir zarar verir..olur da düşüncem değişirse-bunca yazılandan sonra-haber vermek sosyal bir sorumluluk olur..
    Son düzenleme : ABKA; 22-02-2023 saat: 15:51.

3.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Yaw bi sen gogogo tartartar deyip long istiyordun. Sen de ayuları destekliyorsun.... E yeter da
    Bu arenada sen yenisin heralde, geçmiş yazılara bi bak bakıyım en son ne zaman lönk demişim,yaklaşık 3 aydır endekis poz. bile yazmadım iftira atma
    Önce 3bin sonra 30bin şeklinde stratejim mevcut
    Ayrıca borsada işlem yapan adam kar ı gördünnü anında döner, tapulu mal mı bu lönk dediğin şey
    Ne yani her go go tar tar diyen lönk mü sanıyorsun
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ÖZETLE: Ben tok alıcıyım..buralarda orta vadeli alım yapmam(2.75 dolar)...3 dolar üzerinde seçimlerde önce mümkün değil mal almam..giderse mendil sallarım.Gıdenin peşinden koşmam...dip oluşumdan sonra 5.2 doların aşılmasını beklerim..o ayrı.

sp500 de max. 4300 bekliyordum.4200 gördü.Bence 3.600 görmeli...

Burayı aşarsa burası gibi yorumlarım yok.Yani tek yönlüyüm..bıst100 de 5568 aşılırsa stoploss yaparım ama long olmam..

Birisi dün 587x üzeri saatlik kapanışta uçar dedi..kapanış 5871 oldu..longladın..ama bir saat sonra 5810 oldu..al sana sistem..Bu işler böyle olmaz..batarsınız-battım da...

NİLAY ABLAM
    DİYOR Kİ: 28 şubattan itibaren (öncesi de) çok dikkatli olun...

genelde geyik yapıyorum..arkadaşlar sormuşlardı..ondan son bir güncel özet geçeyim dedim...
    meşhur olamadın gitti burada işin gücün millete alıntılamadan laf sokmak ne zaman vaz geçicen bu işlerden burada .
    adamsan kim yazdıysa onu alıntılayarak yaz onu yapamıyorsun ama hep ön planda olmak isteyim işine geldinmi bunları yazıyorsun işine geldiğinde eğer endeks gidiyorsa dün yaptığın gibi go go tar tar veya bu endeks düşmez diyorsun sonra çıkıp yukardaki yazıyı yazıyorsun yazdıklarına bir daha bak istiyorsan.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Ne yani her go go tar tar diyen lönk mü sanıyorsun
    müsadenle gogogogo,tartar diyeceğim..

ben kaçar.

6. Bist30 FK'sı Matriksin gösterebildiği 2009 dan itibaren en düşük seviyeye gelmiş durumda anlık fiyatlarla. Daha gelecek bilançolar var.

7. @bozkurt reis burda kim kiminle ekip kim kiminle rakip yazar mısın ben çözemedim kaç senedir

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    müsadenle gogogogo,tartar diyeceğim..

ben kaçar.
    Puahhaa
    Abka abi sabahta yazdın ama totem tutmuyor, gundwane abi nin yada Bigshort abinin demesi lazım.
    go go tar tar

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    O zaman gogogo,tartartar...........
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 608/1002 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz