Bu sene sahit oldum pes dedim ama 30bintl ve 30gun
havuza yuzme hocasi tutmuslardi, kizina hoca tutuyo ama site havuzunda..
site whatsapp grupta baya verdi veristirdi tabi site sakinleri
ama 30kaat iyi para kaldirdi adam, zaten avrupa da yasiyolar imis
bu sene kactan birakacaklar bakalim yazlik larda kiralamaya kalkan bizim vatandaslar da olabilecekmi artik, otellerde kalmak ta zor, cadira gecer canim vatandaslar
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Sayın vivatrader o kadının kesin çocukları vardır ve kadının parasını yiyorlardır benim de tanıdığım var kışlık yazlık evi arabası var ama nakit parası yok ayrıca emekli maaşı düşük evini tadilat ettirecek banka da nakit parası yok. Bu tiplerden çok var. Eminim sizinde bildikleriniz vardır. Onun için demişler nakit kraldır birde parayı çalıştırmasını biliyorsaniz tadından yenmez.
Arkadaşlar SSK li olsan bile hastaneye gitmek ve bir küçük operasyon için nakit birikime para lazım, arabanın bakımı için nakit para lazım, evinin dış cephe boyası veya tamiratı için nakit para lazım, çocuğunun veya torunun bir ihtiyacı için nakit para lazım, emekli maaşları zaten düşük onun için yazlık, kışlık evin ve 1 tane araban olsada bir miktar nakit paraya ihtiyacın var. Yukarıdaki yazimdada yazdım çevremde nakit parası olmayan çok var.
Ha siz derseniz adamın 3. Evi 2. Arabası var kardeşim o zaman siz haklısınız
https://www.ensonhaber.com/magazin/m...yi-begeniyorum
Erbil evleri satip faize yatirmis[emoji39]
Crashı herkes iliklerine kadar hissedecek.!!
Daha yolun başındayız.!!!
Döviz bazında ev ve emlak fiyatları dibe vuracak.!!
Stagflasyon canavarı sosyal patlamalara gebe.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
İnsan yaşlanınca,çocukları ve torunları olunca içindeki yetememe korkusu onlara bakamama korkusu emekli maaşım yetmezse bana kim bakar korkusu perişan ediyor insanı
Yer İmleri