Sayfa 609/898 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Yarından sonra artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bugüne kadar gelen düşük faiz bitti. Şimdi devletten yardım alan ihale alan düşük faizle kredi kullananlar yarından sonra bunu yapamayacak. Faizler az az yükselecek ama etkisi şimdiden hissedilecek. Borçlu şirketlerden uzak durun, kasasında parası olan şirketler ön plana çıkacak.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Yarından sonra artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bugüne kadar gelen düşük faiz bitti. Şimdi devletten yardım alan ihale alan düşük faizle kredi kullananlar yarından sonra bunu yapamayacak. Faizler az az yükselecek ama etkisi şimdiden hissedilecek. Borçlu şirketlerden uzak durun, kasasında parası olan şirketler ön plana çıkacak.
    Sasa ve Hektaş mı kasdettiğin borçlu şirketler

3. Sasa hakkında veya yatırımcı sunumundan habersiz insanların yaptığı sığ yorumlar cahil göstergesi oldu diyeceğim, ayıp olacak fakat devlet-özel sektör projesini, zombi şirketlerle karıştırmaya başka ne denir bilemedim.

Konuya dönmek gerekirse, eski fiyatın 118 lirasındayız, 44 lirayı gördüğüm an kilom kadar altınla alır, yatarım üstüne. Planlar bu yönde, gelmezse eldeki lotu uygun zamanlarda al satla arttırmaya bakacağız. Hedef pta'yı beklemek...

4.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Sasa ve Hektaş mı kasdettiğin borçlu şirketler
    Hektaş kısmen buna dahil, en son bilanço oldukça borçlu, sasaya bakmadım. Geçen sene 20 ile bileşik faizde bireysel kredi rakamları 60 oldu. Aylık 3 küsür bileşikte 60. Faiz olayı ciddi. Yarın fazla bir takam gelmez, muhtemelen 8 rakamını 14 yapacaklar. Sonrada 1-2 gibi ilaveler olur. Enflasyonun yarısı kadar faiz hedefleyecekler. Ancak bankalar küçük büyük fark etmez kimseye kredi vermiyor. Borcu olan şirket ile parası olan şirketin ayrılacağı bir döneme giriyoruz. Faizler her bilançoda büyük bir yük olacak. Ülke olarak çok hızlı fakirleştik, Şuan hepimize far tutulmuş tavşan sendromu var. En güzeli sadece hisse senedi. Dolar ve altın gerekli performansı vermeyecek.

5. Gelecek tabiki, bugun yine ekleme yaptım, vazgeçmek yok.

HSBC'ye 53 TL'den sattılar, buralar bana göre dip. 50'nin altına sarksa bile uzun soluklu olmaz.

Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    birgün bizede sıra gelir nikooo
    sabır
    YTD.

6. 44 lira için gereken hazırlıklarım tamam. Küfür etmeyin, geleceğe yatırım yapıyoruz:/

7.  Alıntı Originally Posted by Subutay Yazıyı Oku
    44 lira için gereken hazırlıklarım tamam. Küfür etmeyin, geleceğe yatırım yapıyoruz:/
    Küfür etmeyiz yav, herkes nasibini yer.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. Ne oldu şimdi de her ley yemyeşil oldu... Faiz, altın, dolar, hisseler derken ne alsak kâr ettiriyor da kaybeden kim o kısım kafamı kurcalıyor...

Sayfa 609/898 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •