Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 610/1014 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben yaşanmış örnek var diyorum yakın akrabam diyorum adam yok diyor .

Tr de doğmadıysa ve tc varandaşı değilsen mahkemesiz olmuyor .

Çifte vatandaşsan bilemem ama vatandaş değilsen kesin olmuyor boşa uğraşma diye dedim . Tr de doğduysan o ayrı tabi
    Bu arada otomatik talimat yapmayacaksın fatura gelmesin diye değil yoksa gelip kesiyorlar verasetten sonra birde yapmadığın için ceza ödersin üstüne zamanında almadığın için adrese mektup gönderiyorlar şu zamana kadar üstüne al elektriği suyu diye

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    1) cifte vatandas ayni zamanda Turk vatandasi demek

2) Sen bildirmedikce su gaz elektrik kimin oldugunun farkina varmiyor. Akrabalarimdan 15 sene once olen oldu eskiden sahibi oldugu ishani kizina gecti faturalar hala olen baba uzerine geliyor. 15 sene gecmis diyorum. Anladinmi?

Yani sen bildirmedikce haberin olmuyor.

Ahmetg Guest
    Hani ben dolarin veya dovizin TR deki degeri gecmise gore dusuk her geldigimde daha cok dolar harciyorum diyordum megerse tek ben degilmisim

buyrun asagida bir baskasida ayni seyden bahsediyor ama dolayli olarak

https://eksisozluk.com/turkiye-ekono...ormek--5493528

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Hani ben dolarin veya dovizin TR deki degeri gecmise gore dusuk her geldigimde daha cok dolar harciyorum diyordum megerse tek ben degilmisim

buyrun asagida bir baskasida ayni seyden bahsediyor ama dolayli olarak

https://eksisozluk.com/turkiye-ekono...ormek--5493528
    Yaşadığın problem doların alım gücünün yıllar içinde azalması. Bu amerikanın bir politikası.

Aşağıdaki grafiğe bir göz gezdirmek gerekli.

Türkiye'deki problem ise başka.

En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. - Doların alım gücümü düşük ?

- TL mi kıymetli ?(şaka şaka)

- TC de fiyatlar AKILDIŞI mı?

Dipnot; damarlarındaki ''karaborsacılık'' kanını unutma!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Ülke iyice fıkraya döndü. Sanki 15 senede ülkedeki her boş alanı parsel parsel inşaatçılara veren ve bu sayede kişisel serveti 10 milyarlarca Dolar olduğu konuşulan kendisi değilmiş gibi Tayyip Erdoğan şehirlerdeki betonlaşmadan şikayet etmiş Daha bundan 4 sene önce milyonlarca insan isyan etmese Taksim'in ortasındaki parka alışveriş merkezi yapacaktı, acaba ne değişti.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    - Doların alım gücümü düşük ?

- TL mi kıymetli ?(şaka şaka)

- TC de fiyatlar AKILDIŞI mı?

Dipnot; damarlarındaki ''karaborsacılık'' kanını unutma!
    valla kafam karisik

ben dolar kazandigim halde hersey her sene pahalanmis gibi geliyor

peki TR de yasayip TL kazanan ne yapsin?

ah ah eskiden TR ye tatile gelen turistler ne bicim yasamislar ozenmemek mumkun degil

gec kaldik kacirdik o gunleri

7.  Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Ülke iyice fıkraya döndü. Sanki 15 senede ülkedeki her boş alanı parsel parsel inşaatçılara veren ve bu sayede kişisel serveti 10 milyarlarca Dolar olduğu konuşulan kendisi değilmiş gibi Tayyip Erdoğan şehirlerdeki betonlaşmadan şikayet etmiş Daha bundan 4 sene önce milyonlarca insan isyan etmese Taksim'in ortasındaki parka alışveriş merkezi yapacaktı, acaba ne değişti.
    [emoji122] [emoji122] [emoji106]

LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. TLC de ABD de 235000 liraya ev aldı esah esah yalan orasını kanitlayamam ama evde ev yani bizim ülkedeki 500000 TL lik evlere bakıyorum priket duvar boya havuz yok jakuzi yok hatta 10 sene Nevşehir'de çalıştım ultra lux evler diyordu mutfak dolabı yok ne var içinde musluk var iyi

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

Sayfa 610/1014 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •