Sayfa 610/2365 İlkİlk ... 11051056060060860961061161262066071011101610 ... SonSon
Arama sonucu : 18920 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Cemre Demirel
    @msikkofield
    ·
    2s
    Tüm hastalıkların yürüyüş ve spor yapmakla geçtiğine inananlar tarikatı kapatılsın. Hatta Allah direkt belalarını versin.
    Bak bu çok yanlış düşnüyor, laftan da anlamıyor. Yürüyüş, spor yapmak, nefes egzersizler, diyet, akupunktur, hacamat bunlar ilaçlardan daha faydalı.
    @erefefik

2. Yolcu
    @Elenktrink
    ·
    12s
    Borç verdiğim arkadaşım mesaja cevap vermiyor. Yine bir arkadaşımı kaybettim.
    İşte böyle böyle yalnızlaşıyoruz.
    @erefefik

3. Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    ·
    43d
    Bank of America'nın araştırmasına göre ABD'li ve Avrupalı şirketlerin üretimi Çin dışına çıkarmalarının maliyet beş yılda 1 trilyon doları bulabilir.

Çok büyük para değil. FED pandemi döneminde fazladan 8 trilyon dolar bastı.

Çin mucizesini isterlerle bitirebilirler.
    @erefefik

4. Ahmet Rasim Küçükusta
    @drahmetrasim
    ·
    3s
    YÖK' e sesleniyorum. Şu İngilizce diye başlayan ve en yüksek puanlarla girilen tüm fakülteleri derhal kapatın. Burası Türkiye, müstemleke değil.
    @erefefik

5. Üstün Dökmen'e katılıyorum.
    @erefefik

6. Ferhat Arslan, Dr. Doç.
    @Ferhatarslandr
    ·
    1 sa
    Bir kifayetsiz ismimizi bir tabloya ekleyerek bunlar "ağır hasta bakmıyorlar" demiş.

Erkenden soranların ağır hasta olmasını engellemek, ya da servise gelenlerin yoğun bakıma gitmesini engellemek yaptığımız

Ağır hasta dediklerinin de yoğun bakım enfeksiyonlarını tedavi ediyoruz.
    @erefefik

7. Lagertha
    @wolfintoaction
    ·
    20s
    Devletin bu sokak köpeği sorununu çözmüyor olmasını mantıklı şekilde açıklayabilecek bir babayiğit var mı aranızda?
    @erefefik

8. 🔴 Kürt olduğunu söyleyen bir vatandaştan, HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'na:

▪︎“İki saattir benim etnik kimliğim üzerinden siyaset yapıyorsunuz. Biz vatansever Kürtlere kalsa sizin İstiklal Mahkemeleri’nde yargılanmanız lazım!”
    https://twitter.com/ConflictTR/statu...82414814658560

Linkte video var.
    @erefefik

Sayfa 610/2365 İlkİlk ... 11051056060060860961061161262066071011101610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •