Sayfa 613/1000 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Kontrolü kaybeder bir duruma gidiliyor , bu swap konusunu acilen düzeltmek lazım ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Şimdi... TL basmamamız gerekiyor. Önemli. Darpanenin anahtarını çalsak olur mu acaba
    Tebrikler MB flush royel e as kaldı. 2 ay dayan.
    Bol kazançlar

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bunun manası şu mu oluyor: Ben öyle bir pozisyon aldım ki gecelik %1002 versem dahi kurtarıyorum, o yüzden bunu veriyorum.
    Eğer seçim sonrasını örneğin salı gününü hedefliyorsa o güne kadar günlük %2.74 ödeyecek yani 6 gün için toplamda %17.64 eder.

sabah 5.3TL'den yakalamayı başardı ise 5.3x1.1764 = 6.2350 TL yapar.

yakalayamadıysa

5.4 TL x 1.1764 = 6.35 TL yapar.

Sorun şu , bu vadede merkez bankasının elindeki araçlar bu rakamların üzerine atmasını çok zorlaştırıyor. Zaman biraz daha uzun olup swap faizi de daha düşük olsaydı riskli bir marjda çalışıyor diyebilirdim. Ama böyle olunca resmen kamikaze gibi dalıyor diyebiliyorum ancak.

Yukarıdaki marjda ben de artık inat için yaptığına ikna olmaya başlıyorum. Yani belirli bir risk bütçesi ayırmış , tıpkı bir junk bond trader gibi hareket ediyor olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Bist < 94.000

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. bazı arkadaşlar vardı burada dolar şöyle inecek , buralar yanılsama vs..
    iyi izleyin şimdi kumarhanenizin batışını.

6. 93899 vurdu çekti.

Borsanın düşüşü ile dövizin seviyesi uymuyor, ya spottan almadan ileri vadeyle alıyorlar , ya da içeride TL'de sıkışıyorlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. bakalım reismi kazanacak yoksa margin call yemek üzere olan yabancı bankalarmı. gece bankalar pes ederlerse 5'i görebiliriz gibi geliyor. öbür türlüsü zaten belli

8.  Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    Şimdi... TL basmamamız gerekiyor. Önemli. Darpanenin anahtarını çalsak olur mu acaba
    Tebrikler MB flush royel e as kaldı. 2 ay dayan.
    Bol kazançlar
    MB ile görüşmen lazım hocam bunu. 2 günde 4.3 milyar dolar karşılığı TL verdi piyasaya. Döviz lazımmış o yüzden.

Sayfa 613/1000 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •