Tarhana olmasın o !!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Trump en akilli hamleyi tesvik paketini durdurarak yapti.
Tum ABD biliyor ki, Biden secilse bile, bu tesvikler en erken 20 Ocak 2021'den sonraya kalacak.
Yeni secilen baskanin goreve baslayacagi tarih bu.
ABD'de is cevreleri ile pentagon arasinda ciddi gorus ayriliklari var.
Saniyorum, son hafta, anketlerde gorulen dar margin, iyice daraldi.
Trol lafını duyunca, Sn. Yöneticim bile heyecanlandı tepe lambalarını açtı, bu kadar nadir bulunuyor artık troller.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bende trump’a sempati duyuyorum. Tüm davranışlarına rağmen diğer siyasetçilere göre daha dürüst.
Ama bizimkilerin trump sevdasını çözemiyorum. Kudüsü başkent kabul eden, arap ülkelerine israille ilişki kurduran adamı desteklemek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
5 Litrelik pet şişeylen süt alıyorum litresi 4 gaymeden, haftaya 5 gayme olacakmış fiyatı, emme enflasyon ~ % 11'miş Amerigo Vespucci!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri