Sayfa 613/999 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Viop LVII

1. Bu arada ben portföyümü 30 nisanda boşaltmışım,
    1 aydan fazladır tüprs sız dolaşıyodum 157 lot tüp alıcağım var bugün 7 lotu 164 den aldım.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post6793173
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    7.400 den alan ve 3.15 dolardan satan adama...sadece yılda 1-2 kere hisse alana...Üstelik TRADE-FORMASYON İŞİ ,saçmalıktır,asla tavsiye etmem diyene....

Gel günlük hisse yorumu yap diyorsun.VARLIĞINI İNKAR ETTİĞİM-YANLIŞ OLDUĞUNU SAVUNDUĞUM ARENADA FİKİR BEYAN ET,DİYORSUN..

Zenginlik uygun endeskte 10 hisse alıp beklemektir..diyen ve tüm davranışları da bu yönde olan ve bu yönde fikir beyan edene...İNKAR ETTİĞİ FORMASYON üzerinden konuş diyorsun...

YANİ ''ABKA KENDİNİ İNKAR ET,diyorsun.

Ama viob ise ona varım..Çünkü viobda trade ediyorum..Buyur VİOBDA poz. alalım ve buraya yazalım...

O zaman sen de diyeceksin ki..BEN VİOB YAPMIYORUM...
    Ciddi bir muhakeme sorunun var.

MÜDDEİ iddiasını ispatlamakla mükelleftir.Eğer formasyonların işe yaradığını ifade ediyorsan bunu ispatlarsın..Tüm sorulara açıkca cevap vererek.Kalıcılık ne demek...Tersi olunca ne yapılır.Kaç saat bekleyince poz. alalım. vs...

Olumsuzluk ispatlanmaz..İDDİA ispatlanır.(felsefe kitabı 2. maddesi)
    Bak hemen döndün yine ben sana gelirsin piyasanın analizini yap diyorum sen yine yapamayacağın için daldan dala konmaya başlamışın .Ben spotçuyum diyorum vıop yapalım diyorsun vıop benim inanışımda kumar net sen farklı görebilirsin .Mesala formasyon olayını bile çarpıtarak yazıyorsun çünkü senden istediğim analiz olayında zayıfsın grafta zayıfsın bu yüzden yorumlamayı bile kıvırıyorsun , formasyondan anlayan adam bana formasyon iddiası yapmaz formasyon çalıştığı sürece formasyondur öğren bunları , formasyona oynayan kişi stoplos cebinde oturur masaya konuyu çarptırma sabah piyasa analizini yap milleti eleştiriyorsan gelicen sende burada yorumlayacan ozaman bakarız senin boyuna posuna
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bak hemen döndün yine ben sana gelirsin piyasanın analizini yap diyorum sen yine yapamayacağın için daldan dala konmaya başlamışın .Ben spotçuyum diyorum vıop yapalım diyorsun vıop benim inanışımda kumar net sen farklı görebilirsin .Mesala formasyon olayını bile çarpıtarak yazıyorsun çünkü senden istediğim analiz olayında zayıfsın grafta zayıfsın bu yüzden yorumlamayı bile kıvırıyorsun , formasyondan anlayan adam bana formasyon iddiası yapmaz formasyon çalıştığı sürece formasyondur öğren bunları , formasyona oynayan kişi stoplos cebinde oturur masaya konuyu çarptırma sabah piyasa analizini yap milleti eleştiriyorsan gelicen sende burada yorumlayacan ozaman bakarız senin boyuna posuna
    sana defalarca sordum ve sordular...FORMASYONDA KALICILIK NE DEMEK?..Kırılması ne demek...

Mesela boyun çizgisi var..Onu kırdı..kaç saat bekleyeceğiz?

4 saat mi..günlük mü?..Tersi olursa ne yapacağız..kaç sat bekleyeceğiz.

Daha geçen gün burayı kırarsa dedin..Ben de ona göre hareket ettim..ve kocaman zarar oluştu...Buraya da yazdım.

Bunları sen yeni öğreniyorsun..Ben bu forumda nice arkadaşlarla tartıştık..Verdikleri kura göre SİSTEM TESTİNİ YAPTIK...ASLA KAZANDIRAMAZ.

cidden matematikle aran nasıldı..Çünkü aynı şeyleri soruyorsun..

1- diyorum ki. ben hissede orta vadeciyim..TRADEYE TAMAMEN KARŞIYIM.ORTA VADELİ YORUMUMU TÜM FORUM BİLİYOR.
    -Diyorsun ki günlük yorum yap

2-Diyorum ki FORMASYONLA ORTA vadede kazanamazsın.Çünkü kuralları net belli değil..KAÇ SAAT LİK KAPANIŞ OLMALI..KAÇ GÜN BEKLEYECEĞİZ...bunu baştan açıkca söyle..

Tüm ihtimallere göre AMA KURAL AYNI OLSUN 5-6 işleme bak..çöptür......

3- diyorum ki..ben sadece viobla trade ediyorum..40 kontrat demek 4.4 milyon poz. demek.BU TRADE İHTİYACIMI KARŞILIYOR..Sen gel formasyon söyle diyorsun...

Yo cidden anlama problemi var.ALKOLU AZALT NORONLARI ÖLDÜRÜR..YAŞTA İLERLEYİNCE HAFIZAYI DA ETKİLER..SÜREKLİ AYNI SORUYU SORARSIN..

Şimdilik sana bu günlük bu kadar yeter..

Gümüş ons dünden beri dik dik çıkıyor.....üç önce 29,50 gelir diye tahmin etmiştik....sert düştükten sonra sert çıkıyor.....acaba yarın ki abd verisini mi fiyatlıyor....malum bunlar her yerde önceden kulakları var....şu dakikalar da 32.26 en fazla benim tahminim 32.60 doları görürü akşam seansın da....bana göre buralardan önümüzdeki dakikalarda 32 doların altına gelir diye tahmin ediyorum....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
    hafta başından beri hergün 1 çizgi aşağısını görmüş

yarın haftanın son günü

yarın sizce hangi "ok" çalışacak ?

kırmızı - 2 alt çizgi
    sarı - 1 alt çizgi
    yeşil - üst çizgiye gider

https://i.hizliresim.com/7bkhnci.jpg
    Bear_Bull
    @BearBull26

6. formasyondan yürüyorsun ya apka
    bozkurt şahit ykbnk satışının olduğu gün bütün tahtalarımı sattım diye bozkurt karpuz kesecektik dedi onda mal çoşkuda satılır dedim ogun hemen grafı ters çevirdim yks de ilk 100 giremedim ama iyi okurum grafları
    aşağı kanal hareketlerini grafladım benim oyunum vıopa uymaz nerede uyar pozisyon açmada oda oyuncunun el becerisi ve oyunu ile alakalıdır kısa vade vıop ta çalışmaz bunları burada kaç kere yazdım .kendimce kendi katalizörlerimide koydum aşağı beklentimin nedenini paylaştık cam göbeği ortalamadan bir uyarı yaptık goy goy yaptın o ortalamayı niçin uyarıda bulunduğumu anlayan testerede kalmak istemiyorsa bekliyor.Formasyon kanal katlamasıyla 3.10-3.11 bitecek .
    bu bölge altı ile ilgilide düşüncemi paylaştımAyın 21 de ben düşüş beklediğimi beklediğim bantlara kadar yazdım benim için olay bitmiştir.Kenarda o bantlara gelmesini beklerim
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Endeks 10.240 üzerinde tutunursa ,ilerleyen günlerde sert tepki beklerim...

Ama tutunamazsa ,şemsiye formasyonu beklerim...

CİDDİYİM ..NET YORUMUMDUR...

Ama sorun şu TUTUNURSA ne demek..Kaç saatlik kapanış..veya anlık delmek mi?

veya günlük kapanış mı veya haftalık mı?

Bunu yazmadığım sürece MUTLAKA -KESİNLİKLE BEN HAKLI ÇIKACAĞIM..ASLA YANILMAM...SİZE DE bunu göstereceğim..kayıt altına alalım...

endeks 10.279

Ben kaçar...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bist100 de 10bin desteği tutar mı dayucuğum, sanki bi cisim yaklaşıyor olmalı, fornasyon avcısı iken av durumuna düşmeyelim
    Tutacağa benzemiyor gibi 9600-9700 gelir belki de.

Sayfa 613/999 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •