Sayfa 615/916 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Galip varmış pas geçtim
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

2. Ben yazdım kağıt harekete başladı bakalım akşama kadar duracağım metro alımı yok gibi
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

3.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Ben yazdım kağıt harekete başladı bakalım akşama kadar duracağım metro alımı yok gibi
    Burada da karşılaştık paranın kokusunu iyi alıyorsunuz vallahi Galipten o kadar çekinmeye gerek yok vangd da ekmeğini çok yedik

4.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    burada da karşılaştık paranın kokusunu iyi alıyorsunuz vallahi galipten o kadar çekinmeye gerek yok vangd da ekmeğini çok yedik
    ama teknik te çanak hedef 5,10 görünüyor
    Nakit kraldır.

5. Yalnız galip varsa burada teknik bilemez dostum... aylardır bu gelmeleri giymeleri yaşıyor... bakalım bukez ciddi mi!

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

6. Yine aynı hareketi yapıyor..gidemedi...ama bizde sabır çok )

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

Tombul parmak mı oldu ne
    BEN KİMİMKİ YATIRIM TAVSİYESİ VEREYİM, TAVSİYEM OLSA KENDİME VERİRİM. YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    ama teknik te çanak hedef 5,10 görünüyor
    4.63 de daha gitmeden yazdım itabarları alalım hadi yolun açık olsun
    Nakit kraldır.

Sayfa 615/916 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •