-
SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ
YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU
6- Yatırımlar
f) Şirketimizin aldığı 15028 nolu 03.06.2014 tarihli Yatırım Teşvik Belgesine ait bilgiler
şöyledir:
1)Toplam Yatırım Tutarı :7.450.000
-Bina İnşaat :3.500.000
-Makine-Teçhizat :3.520.000
-Diğer : 430.000
2) Teşvik Unsurları:
-Vergi İndirim Oranı %60, YKO %25
-Kdv İstisnası %100
-Gümrük Vergi Muafiyeti %100
-Sigorta Primi İşveren desteği 5 YIL
-
hitti kardeş bu teşvik nerde kullanıldı biliyorsan bize bir açıklar mısnız
-
Devlet Planlama Örgütü, ilgili Bakanlığın da görüşünü alarak Teşvik Belgesi şart ve karakteristiklerinin gereği gibi yerine getirilmediğinin tespit edilmesi durumunda ve/veya yatırımın bütünlüğünün bozulması, kullanılan kredilerin ana para ve faizlerinin itfa planlarında öngörülen vadelerde yatırımcı tarafından ödenmemesi ve/veya diğer teşvik tedbirleri ile ilgili belgelerde tahrifat yapılması ve yanıltıcı bilgi verilmesi halinde, teşvik araçlarını kısmen veya tamamen kaldırabilir. Yararlandırılan teşviklerin Devlet Planlama Örgütünün müracaatı üzerine Gelir ve Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından Kamu Alacaklarının Tahsili Usulü Yasası kuralları uyarınca gecikme zammı ile birlikte geri alınması için gerekli işlemler yapılır.
-
Elinde belge olan varsa şikayet etsin.Bize de faydası olur.Ama söylentiden öteye geçmeyen paylaşımlar bize zarar veriyor.C için teşvik alıp D için kullamazsın.Zaten suçtur.
-
Geçtiğimiz yıl sonundan başlayan bir süreçte balık hammaddesi olan donmuş orkinos fiyatları 1800 usd dam 2500 usd a çıktı , bu ay 2200 , yıl sonu 2000 usd olacak gibi ön görülüyor . Ancak balık pahalı.
Dardanel ebitda sı % 12-15 olan bir firma . İnceleyen görür , böyle firma Türkiye'de gıdada 1-2 dir .
-
Ülkere satılacağı zamanlar gözaltındaydı .O kadar hacimle olmaz o iş.Kağıdın yükselmesinden niye rahatsız olunur ki,anlayamıyorum.Yakın izleme pazarında ki işlem hacmi ne ki kağıt boşaltılsın.Amaç küçük yatırımcının elinden ucuza almaksa onu bilemem.
-
Benim yaptığım yorumlar neden siliniyor. Hoşunuza gitmedi mi?
-
2 ye dayandı
2.50 üzerinde iken iyi olacak diyenler vardı
Şükür ki ben milleti uyaranlardan oldum
Acaba onlar biraz vicdan azabı duyuyorlar mı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules