bist 100 yabancı takas oranı 40 puanın altına inerek %39.97 ile dip seviyesini geliştirdi.
bist 100 yabancı takas oranı 40 puanın altına inerek %39.97 ile dip seviyesini geliştirdi.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
piyasada en iyi oran şu aralar nkolay %22 ile en iyi gibi görünüyor.
Son düzenleme : TOPRAK-SERDAR; 02-02-2022 saat: 20:20.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Burgan gulduren 20.75e dustu. Ben de yarin geçmeyi dusunuyorum. Faiz yukselirse hazine bonosu gibi satarken zarar edilmediği soylenmisti. Gizli masraf alınıyor mu hesap kapanırken. Bono varken eft ucretsiz yazıyor. Sonrası yazmıyor. Su an aktif kac gune kadar bono var acaba. Interneti kurcalayim acabilirsem bi deneyim..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dun 45 vermisti. Bugun birkac defa denedim, ancak 85 denk geldi maximum. Ben de onu aldim. Haziran gelmedi maalesef
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan: Enflasyon kamburunu bir süre daha taşıyacağız.
Nkolay kart ucretli mi..başvurunun son asamasindayim
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onu bilmiyorum çünkü eskiden passolig kartım olduğu icin aktifbankta otomatik olarak hesap açılmış. Şuan tek kart passolig bende. Zaten kullanmiyorum onu da. Ben dün Nkolay kullanmaya başladım, eski arkadaşlarım yanit verebilir
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri