Sayfa 620/1005 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Belki tutturur Ben birşey yazıyorsam laf olsun diye yazmam... Anlık nickiyle trade edip, nickine sahip çıkmış pek kalmadı... Dikkatini çekerim...

Sen lemurun hayalleriyle 230 liradan Thyao al 400 olacak diye Adamın geçmiş mesajlarına da mı bakmıyon bozkuş? Bknz: Ters indikatör nedir?
    Birincisi sana hayırlı olsun dedim, umarım tutturursun
    İkincisi arkadaş ters indikatör olabilir ama bu seferde doğru indikatör olursa napacan,bozuk saat bile günde 1 sefer doğruyu gösterir derler. bilemezsin cahocuum o yüzden şanslar ve ihtimaller hep yüzde 50-50 dir.
    Ama cesaretin den ötürü şimdiden tebrik ederim, bu piyasada orta vadeli analizi çok az kişi yapar, bi analez yaptın tutar tutmaz mevzumuz o değil, bazıları gibi 6500 kırılırsa 6200 desteğine iner oradaki destek çalışırsa 6700 e gider demiyon sindoma abi umarım üzerine alınmaz teknikte on numara, lafım ona değil
    Hamdım Piştim Yandım

2. Ara ara Bulgaristan gümrüğünde dövizleri yakaladılar diye haber çıkıyor.

Bir şekilde parasını legalleştirmenin yolu borsa, düşükten aldım yüksekden sattım diyebiliyorsun. Birileri de düşükten satıp sonra yüksekden geri alıyor veya kimden kiraladı ise iade ediyordur.

Değirmenin suyu nereden geliyor, gri listeden çıkacağız dendi demek o şekilde bir listede yer alıyoruz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. adam 2025 yılına kadar faiz indirimi beklemeyin diyor, 1.5 yıl daha bu faizlerle veya daha yüksek seviyede faizle borsalar göçer amerikada..

VİOP30 günlük, BofA long azaltmış, İs ve TEB long artırmış, Garanti Yatırım long kapatıp biraz short açmış, HSBC short artırmış, Meksa Yatırım short azaltmış, bugün asıl yukarı süren İnfo Yatırım olmuş, kümülatif/saklama takas da long hala avantajlı görünüyor,

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Birincisi sana hayırlı olsun dedim, umarım tutturursun
    İkincisi arkadaş ters indikatör olabilir ama bu seferde doğru indikatör olursa napacan,bozuk saat bile günde 1 sefer doğruyu gösterir derler. bilemezsin cahocuum o yüzden şanslar ve ihtimaller hep yüzde 50-50 dir.
    Ama cesaretin den ötürü şimdiden tebrik ederim, bu piyasada orta vadeli analizi çok az kişi yapar, bi analez yaptın tutar tutmaz mevzumuz o değil, bazıları gibi 6500 kırılırsa 6200 desteğine iner oradaki destek çalışırsa 6700 e gider demiyon sindoma abi umarım üzerine alınmaz teknikte on numara, lafım ona değil
    Bozkuşum seni seviyorum, gönül almayı biliyorsın... Sosyal zekan hat safhada...

Ama işine geldiği gibi konuşuyorsun bazen, manipülasyonu seviyorsun... Ben netim... Farkım bu...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    duman gözlüm
    benim için yaşamaktın
    yaşamayı haram ettin.

gönlümü teslim aldı hüzün
    içimde şişecamdan kalan
    cam kırıkları...
    öyle kolay değildir
    palayı unutmak
    hala borsadadır ayak izleri

belki, matematikte 2 ile 2 yi çarpınca 4 elde ederek başarılı olursun da , borsadaki işlemlerde 2 kere iki eşit idir 4 sonucundan para kazanamazın...

borsada kazandıran formül: 2 x 2 = alırken 3 satarken 5
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7. Yeni bir pandemi veya kendileri bir savaş falan ortaya karışık birşey çıkartırlar. Yapacak birşey yok derler paracıklari basarlar yine.
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    adam 2025 yılına kadar faiz indirimi beklemeyin diyor, 1.5 yıl daha bu faizlerle veya daha yüksek seviyede borsalar göçer amerikada..
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sp500 çakılışa geçiyor... Yarın bist mokoko başlayore...

Sayfa 620/1005 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •