Do-co yazılır, doco bey diye okunur. BİST'in artık tartısmasız ve rakipsiz kralı.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Do-co yazılır, doco bey diye okunur. BİST'in artık tartısmasız ve rakipsiz kralı.
Filozof kardeş piyasalar bu mahkemelerin hepsini fiyatladı , ağustos enflasyonunun beklentilerin üzerinde hafif yüksek gelmesi , istanbul il başkanlığı hakkındaki karardan daha kötü oldu, faiz indirimi konusunda merkez bankasının eli zayıfladı , muhtemelen beklentilerin altında faiz indirecek.
Umut bu toprakları çoktan terketti. Bir biz kaldık.
Piyasaya düşmüş bizim mal zaten. Kanada’nın üremesi tek kurtuluşumuz. Anlayamayıp saçmalama diyenler olur da, böyükkk hösttttdat öyle buyurmuştu; Kanada üreyince oraya çok mal satacıkmışız ve zengin olacıkkk...Puhaaa
Ons altın 5000 usd olacak derler. Gram 7000 bin. Tek taraflı üzüntü yetmiyormuş gibi bir de bunlara bakıp üzülüyoruz. Çift taraflı kayıp. Her yerden yalayacak paramızda yok.
Cok haklısınız. Ben de hep cumhuriyet altına indekslemistim. 1 egeen 1 cumhuriyet altını ediyordu. Simdilerde 1 egeen neredeyse 1 çeyrek altın.
13 Subat 2020'de bir ceyrek altın bir fe egeen almıstım. Asagı yukarı aynı fiyatlardaydı. Bugun de aynı fiyatlarda. Demekki yastık altı yapan teyzeler bizden cok daha iyi yatırımcı. Sıfır sıkıntı ve stres.
Borsa bu kadar riski olan ama sonucta getirisi götürüsüne fegmeyen bir yer. Hani on yılda söyle kazandırdı filan diye egeen kopurtmesi yapanlara...
Borsa yeni arz işini 2 sene kullandı, sonra 1,5 yıl bankalar hariç yatay veya düşüş eğilimli fiyatlar gördü. Şimdi 16 bin ilk hedef. Fakat bedelli bedelsiz veya yeni arz veya bilanço kar zarar bunlara bakmayın, bunlar sizi yanıltır. Rallide izlenecek şey proje olması ve defter değeri. Konu defter değeri olduğu için egeen tarzı şirketler yatay yada düşüş yaşayacak. Fırsatlar sizden her geçen gün biraz daha uzaklaşıyor. Aynı gün 2 arz yapan Spk neden 1 yıldır izin vermiyor. Borsa devlet eli ile yönetilen bir sisteme evrildi.
Yer İmleri