Sayfa 623/998 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla her şey olabilir, gezdim diyenlerin videoları profesyonel çekim, bir videoda araba püskürtme boya ile boyanırken diğerinde daldırma usulü boyanıyor, pres atölyesini gören yok bir numara dönüyor, ama ne çözemedim.
    Benim bildiğim astar kataforez daldırma ile yapılıp kurutma işleminden sonra püskürtme kollarla boyanır araçlar yani her ikisi de bir araç için sözkonusu olur.. Togg konusundan bağımsız bir durum....
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bunlar basitleri,çoğu dini bilgi kaynaklar tevratı işaret eder,ama inanmazlar,okumayan araştırmayan insandır bunlar direkt burnunun dikine gidenlerdir.
    adama desen senin kitabının % 65'i diğer kitaplardan arak diye çıldırır
    hikayeler, kıssalar bile aynı, inandıkları yaradanın literatürü o kadar dar ki
    dünyanın belirli coğrafyasına ait hep aynı hikayeler, başka hiç bir yerde ibretlik olay olmamış çünkü..

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Yok anam yok.
    Bu ülkede alış veriş de yapılmaz.
    Kurumsal bir teknoloji mağazasından M… M….) kahve makinası alayım dedim az kalsın öpüyorlardı.
    17.000 bayıldık aldık. 25.000’den indirime girdi dediler. Eve geldik paketi açtık kurduk. Alet çalışmıyor. Arıza ışığı yanıyor. Yan plastik aksam yerinden çıkmış , açıklık var.
    Hemen geri götürdüm. Cayma hakkımı kullanıyorum ve para iadesi istiyorum dedim. Oraya buraya sordular sonunda paramı iade ettiler.
    Bilerek bozuk ürün sattıklarına da kendimce emin oldum.
    itnalar bozuk / arızalı ürünleri yeniden paketleyip satıyorlar.

5. Bir cevze al daha iyi.
    Parayı iyi deĝerlendirme zamanı.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Bir cevze al daha iyi.
    Parayı iyi deĝerlendirme zamanı.
    Yok bitti zaten.
    Bu bana ders oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yok anam yok.
    Bu ülkede alış veriş de yapılmaz.
    Kurumsal bir teknoloji mağazasından M… M….) kahve makinası alayım dedim az kalsın öpüyorlardı.
    17.000 bayıldık aldık. 25.000’den indirime girdi dediler. Eve geldik paketi açtık kurduk. Alet çalışmıyor. Arıza ışığı yanıyor. Yan plastik aksam yerinden çıkmış , açıklık var.
    Hemen geri götürdüm. Cayma hakkımı kullanıyorum ve para iadesi istiyorum dedim. Oraya buraya sordular sonunda paramı iade ettiler.
    Bilerek bozuk ürün sattıklarına da kendimce emin oldum.
    itnalar bozuk / arızalı ürünleri yeniden paketleyip satıyorlar.
    şu yeni moda otomatik espresso makinelerinden herhalde.. sağlamda çıksa iyi değil o makineler..
    kahveye meraklıysan para harcamak gerekiyor.. şöyle bir makine lazım en azından..
    https://m.media-amazon.com/images/I/612FBOMlW9L.jpg

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yok bitti zaten.
    Bu bana ders oldu.
    üstad gene de açılmış ürünü almışlar yani

yoksa servis vs. uğraşırdınız

Sayfa 623/998 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız