Kredi KArtına Ev araba alım satımına vergi geliyormuş.
Kredi KArtına Ev araba alım satımına vergi geliyormuş.
adamın çocuğu okulda öğretmeni baban ne iş yapıyor diye sorarsa serbest meslek erbabı der
çok serbest
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ocak ayında borsadan çıkmıştım oğlana araba aldım. Amacım hem oğlanı motivasyondu. Belki araba fiyatları çok yükselmedi ama çıktığım hisseler perişan olmuş. İki aydır al sat yapıyorum borsa sürekli düştüğü için kazanma şansı vermiyor belki ufak bir zararım var. Sabah satıp uyudum akşam kalktım borsa sattığımin tam tersi olmuş. Borsa kan gölü olmuş durumda. USD bazlı portföyunde %90 ile %30 zarar var en az ortalama yenilerin. Yakında onların sesi çok gür çıkacak böyle giderse
Ben sürekli izliyorum kağıtların hareketini takip ediyorum aşık olmadan al sat yapıyorum kar yok ama minicik zarar vardır. %20 düşen borsada normal o da. Ha bu vergiler dişinin kovuguna yetmez. 12 trilyonluk bütçede tasarruf yapacak yer irade yok. O kadar belediye gitti. O kadar akp çalışanına maaşı nereden verecek. 10 20 bin çalışanı olsa belki 50 bin var her biri pudra şekeri çekecek kadar kazanıyor altında milyonluk arabalar yetmez. Aha buraya yazıyorum bu ülke bugün düzgün yönetildiği taktirde 2050 de gün yüzü görür.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasi.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri