Aynı fikirdeyim.Bu yıl 12-15 mia arası ciro 2-2.5 mia net kar yazar. Seneye bunu en az ikiye katlar. Mesele sadece Türkiye'den ibarette değil. Nasıl bir çılgınlığın içinde olduğumuzu iyice anlamak gerekiyor.
Daha önce de söylediğim gibi şu an girişim elektrik özelinde bütün sektördeki tek sıkıntı yetişemiyorlar. Malzemesi olsun işin profesyoneli elemanı olsun...
Şirketin önündeki tek engel yetişememek. Bunun nasıl bir nimet olduğunu varın sizi düşünün.
Cari piyasa değeri 30 milyar tl. Bu şirket 5 sene içinde rahatlıkla şimdiki piyasa değeri kadar kar eder.
Kısa da günlük de hareketlere aldanmayın, teknik olarak hala zayıf. Birkaç gün önce de yazmıştım net düşüş formasyonu vardı ve gerçekleşti. Şu an hala tepki olarak zayıflık devam ediyor.
Şahsen daha fazla aşağı basamaklarını düşünmüyorum. Çünkü daha aşağılarda net alıcılar çıkar. Mal kaptırmak istemeyecektir.
Şu an girişimi elektriğe bir katalizör lazım. Arz onayı gelirse bu katalizör olabilir.
Ayrıca şirket arzı beklediği için bir türlü Ne yatırımcı sunumu paylaştı ne de Sunjunior ile alakalı gelişmeleri paylaştı. Her ne kadar az öncesi manipülasyon olmasın diye yapmadıklarını ifade etselerde ben bunun etik olduğunu düşünmüyorum.
Şirketin bir ajandası olabilir, ama bu ajandayı küçük yatırımcının lehine kullanması gerekiyor. Bu konuda güven kaybına sebep olabiliyorlar.
Her neyse Güzel günler göreceğiz güneşli günler. 25 milyar TL civarı piyasa değerine getirirlerse net alıcıyım. Ama tekrar söylüyorum yemez.![]()
Yer İmleri