Sayfa 625/1078 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Küçük ama önemli bir hata farkettim. O 'nu da halledersem hatasız olarak bir müddet bu haliyle kullanabiliriz...
    Sorunu ancak buldum. Aslında basit bir hata ama tüm işi bozabiliyor...

Artık birebir eski AmiBroker resimleri ile aynı ama dinamik olarak çalışmaktadır...

Üzerine ekstralar ekledim.. Umarım beğenir ve kullanırsınız...

Kullanan olursa verdiğim emek gözüme gelmez faka kullanılmazsa onca emeğe yazık olacak...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. çok güzel olmuş. elinize, emeğinize sağlık.

Alıntı Originally Posted by Eseses Yazıyı Oku
    çok güzel olmuş. elinize, emeğinize sağlık.
    Teşekkür ederim...

Eksik olmayın...

Hayırlı Günler ...

Bol Kazançlar...

Umudunu kesmeyip bana güvenerek destek olan ve başarıyı birlikte kutladığımız tüm dostlara selâm olsun...

Bir ihtimal yapamayacağımı ve mahcûp olacağımı düşünenler, ilerleyen zamanlarda yaptıklarımı gördükçe ne düşünecek acaba?

Mahcûp etmeyen Rabbime şükürler olsun...

5. Sayın T/A emeklerine sağlık birşeyler öğrenmeye çalışan bizlere yol gösterici oluyorsunuz çok güzel faydalanacağımız bir çalışma olmuş. Ayrıca paylaşım yapan diğer arkadaşların da emeklerine sağlık.

Alıntı Originally Posted by kuzeyyıldızı Yazıyı Oku
    Sayın T/A emeklerine sağlık birşeyler öğrenmeye çalışan bizlere yol gösterici oluyorsunuz çok güzel faydalanacağımız bir çalışma olmuş. Ayrıca paylaşım yapan diğer arkadaşların da emeklerine sağlık.
    Yıllardır yaptığım araştırmaların ve tecrübelerin damıtılmış halini sizlerle paylaşıyorum. Nerelerden nerelere geldik...

İlk olarak foruma liste şeklinde yazarken oradan site kurup resim ve tablolar paylaşımı ortaya çıktı, şimdi ise canlı canlı herşeyi sizlerle paylaşabilme imkânı oluştu.

Şartlar elverirse daha bu bir başlangıç. İleride çok daha fazlasını planlıyorum. Ne de olsa artık hiçbir hazır platforma ihtiyaç duymuyorum. Her şeyiyle kendime ait bir platformum var. Tüm hesaplamalar ve çizimler bana ait.

Sizlerin de beklentilerini ve düşüncelerini öğrenebilsem daha faydalı olacağım ama mâlesef sessiz bir topluluğuz...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    tekirdağ
    Gönderi
    141
    fevkalade olmuş syn T/A.emeğinize sağlık.

Alıntı Originally Posted by dow1973 Yazıyı Oku
    fevkalade olmuş syn T/A.emeğinize sağlık.
    Eyvallah, sağolun...

Daha çok eksiği var ama bu haliyle bile çok iş görür. Paralı bir çok Sistem bu WM_Sistem 'in yanına bile yaklaşamaz...

Daha önce kullandığımız gibi oklarla sinyal verme işlemini yakında hayata geçiririm inşaAllah...

Ayrıca kullandığımız STCX Osilatörümüzü de kodlamasını tamamlarsan ekleyeceğim. Osilatörün içerisinde birçok farklı osilatör olduğundan be her osilatörü de ben tekrar yeniden kendim matematiksel olarak hesaplattığımdan bu iş biraz aman alacaktır. Basit bir EMA hesabı bile hatasız olsun ve hızlı olsun isteniyorsa; sıfırdan yazmaya çalışmak başlı başına bir iş. Bir de düşünün bunlar gibi birçok farklı Osilatör ve hesaplama olacak...

Çok şükür bunların alt yapısı hazır. Temel sağlam adımlarla atılıyor. Zamanla bir bakmışız, tıkır tıkır çalışıyor...

Daha önce resimlerle anlatamadığım ve AmiBroker ile kısıtlı kaldığım bir çok şeyi artık burada kolayca yapabilirim...

Tüm talepleri değerlendiriyorum. Ona göre bir an önce belirtmeniz herkesin mefâtinedir...

Sayfa 625/1078 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •