Sayfa 626/1006 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    içinde
    viop nema mk:15 aldım
    teşekkür ederim
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2. aslında enflasyona endeksli mevduat iyiydi %20,18 den faiz verdi bugün ama enflasyona endeksli ürünü kaldırmış kamu bankası bende kızdım viopa aktadım short açtım karşısına hissesini aldım
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. ABD 10 yılıklar 1,47 ye kadar düştü ABD borsaları da yükselişe devam ettiğine göre faiz yükselişi 2022 yılında olmayacak galiba

4. ÖST fonlarının portföy dağılımlarını KAP' tan incelerseniz en az 20-30 büyük holding-banka vb kuruma borç veriyor. Yani tek bir holdingin tahvilini almıyor.

Ve 1 milyon tl ile ÖST fonu alırsanız 1 milyon TL'niz o fon batsa bile o borç verdiği şirketler batmadığı sürece garanti altında. Ayrıca o paranız mkk da adınıza kayıtlı.
    Ama 1 milyon TL nin hepsini bir bankaya yatırdığınızda olur da o banka batarsa sadece 150 bin TL yi alabiliyorsunuz.

Ayrıca belki adamın 10-20 milyon TL lik portföyü var bilemezsiniz. Ben Türkiye'de bankaların batmayacağına adım gibi eminim ama yine de ÖST fonlarına banka mevduatlarından daha çok güveniyorum. Ayrıca mevduattan parayı nasıl kazandığınızı sanıyorsunuz? siz bankaya para veriyorsunuz banka da millete borç veriyor. Ben millete borç vermektense bilindik holdinglere borç vermeyi daha çok tercih ederim.

------

Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

5. Antalya da 15.000 avokado çalınmış

https://www.cnnturk.com/turkiye/100-...kisi-yakalandi

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku

https://tr.euronews.com/2021/11/05/p...hap-gelistirdi

Covid-19'a karşı ilk aşıyı Alman BioNTech firması ile birlikte geliştiren Amerikan ilaç ve biyoyteknoloji firması Pfizer deneysel bir Covid-19 antiviral hap geliştirdiğini açıkladı.

Şirket, Paxlovid adıyla piyasaya sürülmesi beklenen hapın kullanıldığı karma tedavi yönteminin yetişkinlerde Covid-19 nedeniyle hastaneye yatış ve ölüm oranını yüzde 90 azalttığını bildirdi.
    Haber gercek saniyorum. Turizm hisseleri ucuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şimdi aldığım haberi vereyim mevduattan çıkıp özel sektör fonlarına 1 M ,1,5 M TL bağlayan bir sürü kişi varmış iyi cesaret benim o kadar param olsa bağlamaya cesaret edemezdim. Bankacı arkadaşımdan duydum kesin bilgi
    Sayın iyimser, borsadaki yükseliş için de yabancı girişi var diye duymuştunuz ama öyle olmadığını gördük. Finans piyasalarında her duyduğunuza inanmayıp araştırmanızı tavsiye ederim. Yanlış kararlar almanıza yol açabilir. Selamlar...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    ÖST fonlarının portföy dağılımlarını KAP' tan incelerseniz en az 20-30 büyük holding-banka vb kuruma borç veriyor. Yani tek bir holdingin tahvilini almıyor.

Ve 1 milyon tl ile ÖST fonu alırsanız 1 milyon TL'niz o fon batsa bile o borç verdiği şirketler batmadığı sürece garanti altında. Ayrıca o paranız mkk da adınıza kayıtlı.
    Ama 1 milyon TL nin hepsini bir bankaya yatırdığınızda olur da o banka batarsa sadece 150 bin TL yi alabiliyorsunuz.

Ayrıca belki adamın 10-20 milyon TL lik portföyü var bilemezsiniz. Ben Türkiye'de bankaların batmayacağına adım gibi eminim ama yine de ÖST fonlarına banka mevduatlarından daha çok güveniyorum. Ayrıca mevduattan parayı nasıl kazandığınızı sanıyorsunuz? siz bankaya para veriyorsunuz banka da millete borç veriyor. Ben millete borç vermektense bilindik holdinglere borç vermeyi daha çok tercih ederim.

------

Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    Getirisi mevduata göre iyi olan öst fonlarında gırtlaklarına kadar factoring şirket bonoları var.
    O yüzden factoring sektörünün sağlık ve selametine dua etmek lazım.

Sayfa 626/1006 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •