Sayfa 628/1032 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sn. bozoklu, o attigim derinlik ekranlarinda hep var pasta. Dikkatli bakin ust kisminda. Ilk 5'e gore degil de ilk 3'e gore.

Son iki de iyidir ince görü$ için. ) Naçizane...

Selamlar, iyi trade'ler.. Halk ister HalkBank yapar. ))

Brunson'ın 12 Ekim Cuma günü görülecek duruşması öncesinde DW Türkçe'ye açıklamalarda bulunan Halavurt, "Başından beri zaten serbest kalmasını bekliyoruz. Artık ona tahliye demeyelim, teknik olarak cezaevinden tahliye edilmiş durumda, sadece ev hapsinde. Artık kontrol hükümlerinin kaldırılmasını talep edeceğiz. Bize göre zaten çoktan serbest bırakılması gerekiyordu" dedi. Halavurt, kontrol hükümleri kaldırıldığı takdirde, "hem ev hapsinin hem de yurt dışına çıkış yasağının kaldırılacağını" düşündüğünü söyledi.

Cuma günkü duruşmadan beraat kararı çıkmasını bekleyip beklemedikleri sorusuna cevap veren Halavurt, böyle bir beklentilerinin olmadığını söyledi. Halavurt, "Beraat çıkmaz. Yargılama devam ediyor. Bizim taleplerimiz devam ediyor. Yakın zamanda bir karar çıkma olasılığı yok" dedi. Halavurt, Brunson'ın tahliyesiyle ilgili "çok fazla parametre mevcut olduğunu" ifade etti. İddianame savcısının yerinin değişmesini de "olumlu" bir gelişme olarak değerlendiren avukat Halavurt, bu değişimin Brunson'a yönelik adli kontrol hükümlerinin kaldırılması için "tek başına yeterli olup olmayacağını bilmediğini" belirtti

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Son iki de iyidir ince görü$ için. ) Naçizane...

Selamlar, iyi trade'ler.. Halk ister HalkBank yapar. ))
    Yine mi geldi su "Halk ister Halkbank yapar"!!!

Dogru diyorsun da 2 tane ekran atmak gerekiyor o zaman. Madem arkadaslar ilgileniyor ince ayarlarla, ben de full pasta atayim o zaman gun sonunda.

Yine mi geldi su "Halk ister Halkbank yapar"!!!

Dogru diyorsun da 2 tane ekran atmak gerekiyor o zaman. Gun sonu oyle yapayim madem arkadaslar ilgileniyor pastanin ince ayariyla.
    Yok mevcut tablodaki görünen kadar son iki kâfi zati..

Brunson'ın 12 Ekim Cuma günü görülecek duruşması öncesinde DW Türkçe'ye açıklamalarda bulunan Halavurt, "Başından beri zaten serbest kalmasını bekliyoruz. Artık ona tahliye demeyelim, teknik olarak cezaevinden tahliye edilmiş durumda, sadece ev hapsinde. Artık kontrol hükümlerinin kaldırılmasını talep edeceğiz. Bize göre zaten çoktan serbest bırakılması gerekiyordu" dedi. Halavurt, kontrol hükümleri kaldırıldığı takdirde, "hem ev hapsinin hem de yurt dışına çıkış yasağının kaldırılacağını" düşündüğünü söyledi.

Cuma günkü duruşmadan beraat kararı çıkmasını bekleyip beklemedikleri sorusuna cevap veren Halavurt, böyle bir beklentilerinin olmadığını söyledi. Halavurt, "Beraat çıkmaz. Yargılama devam ediyor. Bizim taleplerimiz devam ediyor. Yakın zamanda bir karar çıkma olasılığı yok" dedi. Halavurt, Brunson'ın tahliyesiyle ilgili "çok fazla parametre mevcut olduğunu" ifade etti. İddianame savcısının yerinin değişmesini de "olumlu" bir gelişme olarak değerlendiren avukat Halavurt, bu değişimin Brunson'a yönelik adli kontrol hükümlerinin kaldırılması için "tek başına yeterli olup olmayacağını bilmediğini" belirtti
    Sunu yorumlayabilecek var mi arkadaslar? Bu haber ne zaman geldi ki? Saati yok.

6.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    sanirim tutuksuz yargilama secenegi onumuzde...olur olmaz...

"Duruşması Cuma günü görülecek ABD'li papaz Andrew Brunson'ın avukatı Halavurt, DW Türkçe'ye yaptığı açıklamada beraat beklemediklerini, müvekkiline yönelik ev hapsinin kaldırılmasını beklediklerini söyledi"
    @666 ustad kendi blogunu okumuyosun 21de geldi...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    @666 ustad kendi blogunu okumuyosun 21de geldi...
    Zaten sen koyduktan sonar gidip tamamina baktim ortak. Nedir bu bir yorumlayin bize. Avukat zaten AYM'ye basvurmamis miydi bunlarin kaldirilmasi icin? Bir de mahkemeye mi basvurmus tekrardan?

Piyasanin bekledigi nedir? Ev hapsinin ve adli kontrolun kalkmasi mi?

Abi burasi benim yerim degil. Allah askina soyle yazmayin, rahatsiz oluyorum artik.

Burasi HALK BANKASI ile ilgilenenlerin yeri. BIZIM yerimiz.

Birinin olacaksa, burasi oteki tarafi reytingi gaki guku birakip gelmekte iki saniye bile tereddut etmeyen TREND'in yeri. O yazmasa, sizler yazmasa, ben tek basima ne yapabilirdim ki. Sadece tusa bastim.

"Papaz Anketi" mesela Drexty'nin anketi. Ben sadece tusa bastim o isteyince.

Sayfa 628/1032 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •