Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 63/1004 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bu arada U30 kağıtlarından EKGYO ve DOHOL ü umutsuz vaka olarak görüyorum...

EKGYO 1.60, DOHOL 2.20 de görürsem şaşırmam...

Kulakları çınlasın oga DOHOL 3.80 lerde iken iki katı olacak diye hedef vermişti...

İki kat olamadı da yarısına inmesine ramak kaldı ...
    Ekgyo pddd 0,45 fk 5,08 6 aylık kar 1.36 milyar

6 aylık kar bile nerdeyse 50 kuruş temettü ediyor sermaye 3.8 milyar

Abi siz ne içip ne yiyorsunuz herşey uyduruk grafik mi demek ahahahahah

Kağıt Mart tabanı dibinden kapattı

Yok baktığım için yazıyorum. Bu kağıt 1.60 a düşsün ağa borsayı kapat gitsin ahahahahha

Mart griz dibi bile 1.60 görmemiş neyse..

Herhalde grizin grali çıkar.. mümkün degil o fiyata ev kulübe bile yok. Felaket olması lazım..

2. Zamanlama iddiam yok ama DOHOL bist30 daki en ucuz kağıtlardan birisi bana göre. Malum sebeplerden viop una sopayla dokunmam ama spotta portföyümden hiç çıkarmayacağım bir kağıt.
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bu arada U30 kağıtlarından EKGYO ve DOHOL ü umutsuz vaka olarak görüyorum...

EKGYO 1.60, DOHOL 2.20 de görürsem şaşırmam...

Kulakları çınlasın oga DOHOL 3.80 lerde iken iki katı olacak diye hedef vermişti...

İki kat olamadı da yarısına inmesine ramak kaldı ...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bugün gene kimi.kerizledi piyasa hayret verici giriş olan düzenli kağıtlar eksi yazıyor heralde dünyada bu kadar Meze yapılan yatırımcı yoktur resmen sagiyorlar

4. 23 Mart seri tabanlarin son günü kapanış 1.83 bugün kapanış 1.82 ahahahha ağa teknik analiz yapiyrum obo 1.60 a iner he iner he teknik ahaliz

5.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Bugün gene kimi.kerizledi piyasa hayret verici giriş olan düzenli kağıtlar eksi yazıyor heralde dünyada bu kadar Meze yapılan yatırımcı yoktur resmen sagiyorlar
    Twittera bak millet nerde aglasiyor o kağıttan uzak durmak lazım. Kozalda sağlam aglasiyolar

6. Ben longcu olsam seni yönetime şikayet ederim bu adam ne zaman gelse basıyorlar diye hahahaja başkan takma ya borsa bu düşer de çıkar da
     Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Bugün gene kimi.kerizledi piyasa hayret verici giriş olan düzenli kağıtlar eksi yazıyor heralde dünyada bu kadar Meze yapılan yatırımcı yoktur resmen sagiyorlar
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Twittera bak millet nerde aglasiyor o kağıttan uzak durmak lazım. Kozalda sağlam aglasiyolar
    Tam bir salaklık var robotlar alıyor kademeye dönüyor. Başka bir nane olduğu yok zannediyorsun ki bir gün robot hafta boyu basmış heralde şirket kapanacak sanıyorsun. Basıyor basıyor obo yapıyor. Dalak yatırımcı da obo heralde diyor robot tayfacilari dönüyor alıyor kerizler silkeleniyor. Olan bu. Dönüyor sonsuza kadar alıyor. Hacı ..

Sürekli bir bir salaklık gidiyor...

8. Böyle salaklikla ne oluyor insanlar pili pirtiyi toplayıp tuyuyor.

İç çamaşırı cekmeceleri lamba avize içleri dolar doluyor. Piyasa kendi kendini robotlarla bitiriyor.. 5 fk 4 fk 6 fk.. bişey var sanki pddd yerlerde. Tam bir saçmalik.

Ohhh rahatladım..

Sayfa 63/1004 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •