Sayfa 630/736 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    MKK tarafından kesilen ücret sanırım bahsettiğiniz, 7-8 aydır tüm aracı kurumlar alıyorlar, almayan bir aracı kurum varsa ben bilmiyorum
    Yani demek istediğiniz bu ücret her ay mı kesiliyor? 360 küsur lira her ay saklama ücreti mi ödememiz gerekiyor?

2.  Alıntı Originally Posted by Para Baronu Yazıyı Oku
    Yani demek istediğiniz bu ücret her ay mı kesiliyor? 360 küsur lira her ay saklama ücreti mi ödememiz gerekiyor?
    Sizin kurum nasıl çalışıyor bilmiyorum ama benim hesap açtığım aracı kurum aylık alıyordu, portföyün büyüklüğüne göre belirlenen bir para bu, tabi bazı kurumlarda farklı aylık masraflarda var hesap işletim ücreti yada MT atanması tarzında, her kurum farklı bir yol tutturmuş gidiyor, bir çok ücret yada masraf maalesef gereğinden fazla...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sizin kurum nasıl çalışıyor bilmiyorum ama benim hesap açtığım aracı kurum aylık alıyordu, portföyün büyüklüğüne göre belirlenen bir para bu, tabi bazı kurumlarda farklı aylık masraflarda var hesap işletim ücreti yada MT atanması tarzında, her kurum farklı bir yol tutturmuş gidiyor, bir çok ücret yada masraf maalesef gereğinden fazla...
    Anladım. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Tutan tuttuğunu öpme derdinde piyasada.

4. Kendini hisse yoğun sanmaya başlamıştı sonu hüsran... Bugün de -%3.16 evet IPB

5. Günaydın dostlar. Para piyasası fonları, borçlanma araçları fonlarının 1-2 puan gerisinde kalmaya başladı. Sanırım kasımda beklenen faiz indirimi fiyatlanıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Para Baronu Yazıyı Oku
    Anladım. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Tutan tuttuğunu öpme derdinde piyasada.
    Rica ederim, birde boşta kalan para malum akşama doğru vadeliye aktarılıyor, sonra gelen faizden devlet stopaj kesiyor, bazı aracı kurumlar bu faizden %40 bazıları %15 komisyon kesiyor, bu şartlarda bu oranlar resmen soygun, hesap hareketlerini takip etmeyen yatırımcıyı kaz gibi yoluyorlar...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7. Portföyde; altın, yurtdışı etf, yerli hisse fonu ve ppf var
    Olası bir kur hareketine karşı defansif amaçlı usd bazlı yatırim fonu olarak ne alınabilir?
    RIK her ne kadar yabancı borçlanma araçları icerse de içinde önemli miktarda tl varlik da taşıyor. Eurobond fonları bu ihtiyaca cevap verir mi, ya da başka varsa fon türleri.

8.  Alıntı Originally Posted by snkleyp Yazıyı Oku
    Portföyde; altın, yurtdışı etf, yerli hisse fonu ve ppf var
    Olası bir kur hareketine karşı defansif amaçlı usd bazlı yatırim fonu olarak ne alınabilir?
    RIK her ne kadar yabancı borçlanma araçları icerse de içinde önemli miktarda tl varlik da taşıyor. Eurobond fonları bu ihtiyaca cevap verir mi, ya da başka varsa fon türleri.
    Ben bir kısım KUB taşıyorum. Yönetim ücreti de makul.

Sayfa 630/736 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •