Sayfa 631/1223 İlkİlk ... 1315315816216296306316326336416817311131 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    gecenin en koyu anı,gündüzün en yakın olduğu andır..

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    sen karistirdin yine,
    trol olan sensin
    meri benim
    bunu bu topikte afişe etmeyecektin

biz troldü değil di geçinip gidiyoruz ama sen bu topikte meri için kaç kişinin bıyık burduğunu biliyor musun

eveeeeeet topik

meri sizindir

88400 uc kere dedim herkese bol sans iyi aksamlar ben kirbaci vurmaya devam edecem
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    gecenin en koyu anı,gündüzün en yakın olduğu andır..
    Üstad daha oraya var gibi gibi... soluksuz dayadı geçti çok kötü bir şey olduğunu bizim duymamız çok korkmamız satmaya hücum etmemiz gerekiyor mantıken. Ne oldu da çakıyor adam belli mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    111.100 den longladım..kimseye tavsiye değil..şimdi gerekçemi yayımlarım....bu desteğin 200 puan altında kapanışta stoploss...

bu hafta -2.000 puan zarar var...(ilk saatlik destekten alımdan dolayı)

bu kanal nasıl işler göreceğiz...

vicente sen ne dersin?
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    kapanış 88.500 üzeri olsun..HERİF CANIMI YESİN...
    belki bu poz. zarar ettirecek ama önemli olan argumanlarına istinaden poz. ifade etmektir..

asıl problem poz. ifade edemediği halde yanıldığında forumdaşlara saldırılmasıdır...

88.500 altı kapanmadıkça poz. devammmmmmmmmmmmm..88500 altı stop...(bugün için..her saat azda olsa düşüyor)

belkide bu günlük bu kadar sopa yeter deyip, kalanını sabaha bırakmışlardır devam

7.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    bunu bu topikte afişe etmeyecektin

biz troldü değil di geçinip gidiyoruz ama sen bu topikte meri için kaç kişinin bıyık burduğunu biliyor musun

eveeeeeet topik

meri sizindir
    o ne öyle eti sizin kemiği benim der gibi,bunca zaman benim pardon meri nin sayesinde yükselmedi mi bisssttt
    şindi kötü mü olduk .
    ararin bak 155 i görürsün.
    ver kurtul işte
    formasyon bu
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    kötü bir haber gelecek diye satmadılar bence...ne olur yarın FITCH var not indirir mi? belki ama kim takar zaten diğer kurumlarda indirmiş çöp seviyesindeyiz...bence satışın sebebi kesinlikle berat albayrak konusu....bazı büyük fonlar bence rte yapmaz damadını atamaz diye düşündüler ama düşündükleri gibi olmadı kendilerince bu durumdan rahatsız oldu bir kısmı ve kol gibi ordinoları yolladılar piyasaya...sonuç bu...

ben başka bir haber sebep falan olduğunu sanmıyorum...bu atamayı kötüye yordular onun için sattılar...haaa bakarsınız bir süre sonra döner alırlar belli olmaz...ya da gidenin yerine başkaları gelir...önemli olan berat albayrak, ekonomi yönetimi ve tabii rte ne yapacak bunun içinde zaman lazım...

Sayfa 631/1223 İlkİlk ... 1315315816216296306316326336416817311131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •