gecenin en koyu anı,gündüzün en yakın olduğu andır..
gecenin en koyu anı,gündüzün en yakın olduğu andır..
88400 uc kere dedim herkese bol sans iyi aksamlar ben kirbaci vurmaya devam edecem
yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....
belki bu poz. zarar ettirecek ama önemli olan argumanlarına istinaden poz. ifade etmektir..
asıl problem poz. ifade edemediği halde yanıldığında forumdaşlara saldırılmasıdır...
88.500 altı kapanmadıkça poz. devammmmmmmmmmmmm..88500 altı stop...(bugün için..her saat azda olsa düşüyor)
belkide bu günlük bu kadar sopa yeter deyip, kalanını sabaha bırakmışlardırdevam
kötü bir haber gelecek diye satmadılar bence...ne olur yarın FITCH var not indirir mi? belki ama kim takar zaten diğer kurumlarda indirmiş çöp seviyesindeyiz...bence satışın sebebi kesinlikle berat albayrak konusu....bazı büyük fonlar bence rte yapmaz damadını atamaz diye düşündüler ama düşündükleri gibi olmadı kendilerince bu durumdan rahatsız oldu bir kısmı ve kol gibi ordinoları yolladılar piyasaya...sonuç bu...
ben başka bir haber sebep falan olduğunu sanmıyorum...bu atamayı kötüye yordular onun için sattılar...haaa bakarsınız bir süre sonra döner alırlar belli olmaz...ya da gidenin yerine başkaları gelir...önemli olan berat albayrak, ekonomi yönetimi ve tabii rte ne yapacak bunun içinde zaman lazım...
Yer İmleri