Sayfa 631/1001 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Otel ve restaurantların 27 Mayıs’ta açılacağı iddiası var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı , toplantı sonrası Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Erkek ve Kadın branşlarında liglerin sonlandırıldığını açıkladı

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu: "Bütün liglerimizi sonlandırmış bulunuyoruz. Liglerde şampiyon ilan edilmeyecektir. Düşme ve çıkma sistemi uygulanmayacak."

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çok sayıda ürüne yüzde 30'a kadar ilave gümrük vergisi getirildi. Altın, mücevher, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima dahil birçok ürüne ek gümrük vergisi geldi. Ek gümrük vergisi 30 Eylül'e kadar yüzde 30, sonrasında ise yüzde 25 oranında olacak./ NTV

Ek vergi getirilen ürünler : Altından ve kıymetli taşlardan mücevherat, buzdolabı ve derin dondurucular, bulaşık makineleri, çamaşır makineleri, split klimalar, ocak ve yemek pişirme cihazları, su filtreleri, turbo kompresörler, motor parçaları, golf arabası, mensucat açma sarma makineleri, çeşitli el ve ziraat aletler, metalden eşyalar, alçıdan inşaat malzemeleri, ahşap kapı ve pencereler, prefabrik yapılar, demir-çelikten teller, halatlar, kablolar, zincirler, bakırdan teller, kablolar ve halatlar, yer kaplama ve döşemeleri, yapışkan bantlar, kauçuk levhalar, zaman kontrol cihazları, müzik aletleri, oyun aletleri, kayaklar ve spor malzemeleri, kilitler, menteşeler, makaslar, fırçalar, fermuarlar, çakmaklar, hijyenik ürünler, tripodlar

Tüm Eskişehir dışarıda dersem yanlış dememiş oldurum .. Mart ayından bu yana dışarının en kalabalık olduğu günü yaşıyoruz ..

Sayfa 631/1001 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •