Sayfa 632/743 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 5938 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by Axax Yazıyı Oku
    Maalesef %4 gözüküyor.... Tüm parayı taşıyacağım en kısa sürede
    Ziraat bankası fon almamış gecelik %4 oranı ile repo yapmış.

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Ziraat bankası fon almamış gecelik %4 oranı ile repo yapmış.
    Repo oranı aylık 4 mu ?

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sizin tabirinizle ziraat ppf yıllık %4 getiriyor ya da arkadaş yanlış biliyor..
    ziraat ppf almmıyor. kendine göre saçma sapan bir repo faizi uyguluyor. devlet bankası isterseniz bu günden tezi yok vakıfa geçin. ppf'den nemalanın

4. 30 eylülde aldığım AN1 1 ekimde hesabıma geçmişti. az önce hesap yaptım. o günden bu güne IPB -6.32, AN1 -9.89 OLMUŞ.
    Yine bu dönem başarılı hisse fonlardan ıhk -7.86, BIO -7.64 DÜŞMÜŞ. şu vaziyete bakarmısınız Allah aşkına? kendini ne sanıyorsa okan efendi piyasayla inatlaşıyor. çok özür dilerim de götüyle inatlaşan altına sıçar derler ya. bu da 15 gündür piyasayla inatlaşa inatlaşa bizim ağzımıza sıçtı resmen. ne olur kusuruma bakmayın ama beni de şu an ancak siz fon yatırımcıları anlarsınız. bu gün kendisine mail atıp tepkimi ilettim. önceki aylarda temkinli gidişatınız ve TKF TCD'deki başarınıza istinaden AN1 aldım. piyasa ucuz diye hisse fonlardan fazla hisseci olup bizi mahfettiniz, yıllarını bu işe veren insanlar nasıl olur da böyle yapar? düşüş trendinde sırf ucuz diye hisseye yüklendiniz? biz fonunuzu değişken fon diye aldık. toplama zamanı derken aylık yüzde 4 taşıma maliyetini ne yapacaksınız? borsanın en sağlam ve kârlı şirketi şişe var dünyaya ihracat yapıp döviz basıyor ama yıllardır yerinde sayıyor. hayatınızı bu işe verirken zamanlamayı nasıl ıskalıyorsunuz? tam bir hayal kırıklığı oldunuz bende dedim. cevap geldi. bu ay çok kötü gidiyoruz. haklısınız. eleştirilerinizi saygıyla karşılıyorum. tabi zararımızı da saygıyla karşılayacak hali yok. ben yandım eller yanmasın duygularıyla bunları yazıyorum dostlar. para pul işlerinde aman aman çok dikkat edip benim düştüğüm duruma düşmeyin derim acizane

5. Değişken fonların hemen hemen hepsi zortladı. Bütün fonlar arasında başarılı olabilenler çok az.

6. ay başından bu yana getirilere bakınca batı hisselerinden dolayı daha önce eleştirdiğim İstanbul portföye haksızlık ettiğimi anladım. aybaşından bu yana IPB'deki yüzde 7 buçuk kayba karşın AN1 yüzde 12 eksi yazdı. geçenlerde iyigelir'de serra hanım IIE benzeri riskli serbest fonlarlı anlattı yutupta. ziraatin dahi tek hisseli fonu varmış. yani biz kızdık köpürdük ama mevzuatta gereken her şey izah ediliyormuş. bu fonların izahnamesi okunmadan alınması halinde çok yüksek getiriler kadar çok kötü ve telafisi zor büyük kayıplara yol açacağı bilinmeden ve sadece getirisine bakarak almanın son derece tehlikeli olduğunu anlattı. bir ayda yüzde 30 da kazanabilir, yüzde 50 de kaybedebilirsiniz. son günlerde bu tür fonlar çoğaldı, dikkatli olun diye uyarıda bulundu.

7. Bugünkü tmg ve yay fiyatı tefasta mı yanlış hesaptaki değer mi güncellenmemiş bilgisi olan var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Bugünkü tmg ve yay fiyatı tefasta mı yanlış hesaptaki değer mi güncellenmemiş bilgisi olan var mı?
    Siz yazinca farkettim, hesaptaki rakamla tefas ayni degil

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 632/743 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •