Sayfa 635/999 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. dolar düşüyeaahhh

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Başka bir başlığa yazmayacağıma söz verdim...

O nedenle özür...

Bunların hep ilgili başlıkları vardı...

Bora Bey,çok yaşayın,bazen bende nette gezerken bu hesabın esprilerine denk geliyorum,gerçekten çok komik ama altta bazı yorumlar hakikaten çok endişe verici oluyor zeka seviyesini göstermesi bakımından....

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Hisse net in reklam geliri vb ihtiyacı olduğu belli. Fakat bir site 5 senedir yerinde mi sayar allah aşkına? Misal yorumunuzu birisi alıntılayıp size yazsa o yazıyı goremıyorsunuz. Forum hatalarından dolayı kimin kime cevap verdiği bile belli değil.. biraz daha forumu geliştirmeleri şart.adam 2 saatini ayırıp bi yorum yazıyor sonra 1 sayfa geriye düştümü gitti o yorum.
    Haklısınız, aynı sıkıntılardan ben de muzdaribim. Reklamlara tıklayalım demek eksiklere göz yumalım demek değil tabi. Eleştiriler baki.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

4. twitter'dan alıntı (aslı: https://twitter.com/mrarslanoglu)

5. 9 Mayıstan çekilen FİBO 5.75 direncinden,
    sert yukarı yönlü hareketinin düzeltmesini yapıyor,
    Yukarı hareketini ilerleyen günlerde devam ettirecek ise, boyalı kanalın dışına çıkmadan önce,
    bir alt destek (5.64) civarına çekilerek
    güç toplamak isteyebilecektir.
    https://twitter.com/switrabel/status...99200449204224

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Geçen yıl yaptığı açıklamada "Yangın söndürme uçakları Yunanistan'a yardım için bekliyor" diyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'deki yangınla ilgili yaptığı açıklamada "6 uçağın 3'ünün motoru yok. Binmek isteyen buyursun binsin" ifadelerini kullandı.

Zaytung haberi sandım ama gerçek habermiş.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Geçen yıl yaptığı açıklamada "Yangın söndürme uçakları Yunanistan'a yardım için bekliyor" diyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'deki yangınla ilgili yaptığı açıklamada "6 uçağın 3'ünün motoru yok. Binmek isteyen buyursun binsin" ifadelerini kullandı.

Zaytung haberi sandım ama gerçek habermiş.
    ülkelerin çöküşü böyle oluyor.. ülke başkanı milyar tl lik jumbo uçakta uçuyor ama çok daha ucuz üstelik ülke milli değerlerini korumak için kullanılacak bir yangın söndürme uçağı tamir edilemiyor.. üstelik bu problemleri çözmesi gereken adamlar hiç oralı değilller.. utanılması gereken bir şey bu..

ayrıca.. kasada beş kuruş para kalmadığının da göstergesi.. sorarsan "almanya bizi kıskanıyor" diyecekler muhakkak.. ülke resmen kurumları ve ekonomisi ile dibe çökmüş durumda.. yazık.. göz göre göre.. onca uyarıya rağmen..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. 21 Ağustos Çarşamba 14:30 TCMB: KONUT FİYATLARI HAZİRAN'DA %1,72 ARTTI, ÖNCEKİ %1,57

21 Ağustos Çarşamba 14:31 HAZİRAN'DA İSTANBUL'DA KONUT FİYATLARI %2,3, ANKARA'DA %0,7 GERİLEDİ, İZMİR'DE %0,3 ARTTI

Sayfa 635/999 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •