Sayfa 636/1078 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Ellerinize sağlık Sayın T/A, site gittikçe güzelleşiyor...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sayın T/A, site gittikçe güzelleşiyor...
    Eyvallah, sağolasaın...

Yorum, eleştiri, tavsiye ve talep yok mu?

Artık site olmaktan çıktı platforma döndü...

Zamanla birçok özellik eklemeyi düşünüyorum. Acil olan kısımlarını hallettim. Gerisi artık daha sakin ve istikrarlı olsun istiyorum...

Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Eyvallah, sağolasaın...

Yorum, eleştiri, tavsiye ve talep yok mu?

Artık site olmaktan çıktı platforma döndü...

Zamanla birçok özellik eklemeyi düşünüyorum. Acil olan kısımlarını hallettim. Gerisi artık daha sakin ve istikrarlı olsun istiyorum...

Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun...
    Twitter'dan ZOREN linkine tıkladım; http://www.teknik-analiz.com/candles...en&TimeFrame=M

Değişik hisseleri incelediğimde adres satırı değişmiyor. Bu bir hata mıdır? Yoksa kullanım özelliği midir? Bilemedim. Sormak istedim...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Twitter'dan ZOREN linkine tıkladım; http://www.teknik-analiz.com/candles...en&TimeFrame=M

Değişik hisseleri incelediğimde adres satırı değişmiyor. Bu bir hata mıdır? Yoksa kullanım özelliği midir? Bilemedim. Sormak istedim...
    Başka yerlerden platforma yönlendirme yaptığında doğru hisse ve doğru zaman dilimine gidebilmesi için adres satırını ancak bu şekilde yazarsam sağlayabiliyorum. Bunun başka bir yolu yok!

Fakat adres çubuğunda öyle yazmasının sizin başka hisse seçmenize ve diğer zaman aralıklarına bakmanıza engel değil...

Umarım sizde de öyle olmuştur...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Başka yerlerden platforma yönlendirme yaptığında doğru hisse ve doğru zaman dilimine gidebilmesi için adres satırını ancak bu şekilde yazarsam sağlayabiliyorum. Bunun başka bir yolu yok!

Fakat adres çubuğunda öyle yazmasının sizin başka hisse seçmenize ve diğer zaman aralıklarına bakmanıza engel değil...

Umarım sizde de öyle olmuştur...
    İnceleme ve kullanılabilirlik açısından hiçbir sıkıntı doğmadı. Sadece dikkatimi çektiği için belirtmek istedim.

6. Kolay gelsin sayın T/A trend çizgilerini ne zaman çizebileceğiz.

Ben de Ichimoku Kinko Hyo'yu merakla bekliyorum.

İnceleme ve kullanılabilirlik açısından hiçbir sıkıntı doğmadı. Sadece dikkatimi çektiği için belirtmek istedim.
    Böyle şeyleri belirtmekte fayda var. Bazen gözümden kaçan bir şey veya denemelerden kalan eski bir kısım da kalabiliyor...

Ancak sizlerden bu tip geri dönüşler alırsan dönüp hata varsa düzeltebilirim. aksi halde çok farklı işlerle aynı anda uğraştığım için çoğu zaman göremeyebilirim...

Sayfa 636/1078 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •