Sayfa 64/1000 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Nerde hangi topikte çok insan görüyorsa oraya yazmış...Çok sık olmamakla birlikte aralıkları geniş tutarak hatırlatmasında çok sakınca yok bence...

Sonuçta bi iş yapmaya çalışıyor öyle veya böyle...Dikkat çekmeye çalışıyor 23 haziran için motivasyon sağlamaya çalışıyor...

2. Döviz kuru veya dolar kuru ne olacak? Bu konuda tahmin yapmak zor bir iş.
    Ben dolar Türkiye'de yükselecek diye düşünüyorum. Fakat Dolar Euro'ya karşı güçlenir mi veya nereye kadar güçlenir? Bence Dolar Euroya karşı güçlenebilir ama birz zor güçlenir. Çünki Trump ve ABD fazla güçlenmesini istemez doların.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by GN-z11 Yazıyı Oku
    Döviz kuru veya dolar kuru ne olacak? Bu konuda tahmin yapmak zor bir iş.
    Ben dolar Türkiye'de yükselecek diye düşünüyorum. Fakat Dolar Euro'ya karşı güçlenir mi veya nereye kadar güçlenir? Bence Dolar Euroya karşı güçlenebilir ama birz zor güçlenir. Çünki Trump ve ABD fazla güçlenmesini istemez doların.
    Bu değildi muradım.

Hesapsızca döviz cinsinden borçlanan ülkeler, sizin senaryo sonunda dolar değer kaybederse, akılsızca borçlanmamış olacaklar...

Neyse...

Borç, temel büyüme ve gelişme stratejinize göre akıllıca kullanmanız gereken bir alet.,

Sermaye birikiminiz yoksa, yeterli değilse, devlet olarak dış kaynaklardan borç alırsınız.

Bu son derece olağan ve de doğal.

Akıllıca kullanılması önemli dış borcun.

Aynı şey ülke içindeki iş adamları ve müteşebbisler için de geçerli.

Projelerde belirli oranda dış kaynak kullanılması son derece rasyoneldir.

4. Özgüven ile eziklik arasında ince bir çizgi vardır...
    ENGİN BİLGİ VE TECRÜBELERİNİZE rağmen egonuzu kontrol altında tutabilirseniz/tutabiliyorsanız çok sevilir/çok okunur/ilgi çekersiniz...
    Bir tık ötesi ezikliktir....
    İşin bu kısmı, bu başlıkdaki hiç bir arkadaşımı ilgilendirmediğini düşünüyorum...
    Aramız da ezik olsaydı ben hemen anlardım zaten....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Nagehan Alçı, yazısında 19 Mayıs Atatürkün sağlığında resmî bayram bile değildi dedi.

Bu büzük ağızlı, en kibar bunu yazdı Samsung telelefonum, malum küfürbazdir!

19 Mayis 1938 yılı Haziran ayinda bayram olarak kanunlasmış ve Atatürk tarafindan imzalanmış.

Velevki Atatürkün sağlığı yerinde degildi, bu 19 Mayısın önemini azaltırmı, bundan sonrasi XXX...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Bu değildi muradım.

Hesapsızca döviz cinsinden borçlanan ülkeler, sizin senaryo sonunda dolar değer kaybederse, akılsızca borçlanmamış olacaklar...
    Anlatmak istediğim şeyi yazıya dökerken bir yerde yanlış mı yaptım, bilemiyorum. Ben dolar değer kaybeder demedim.
    Eğer ABD tedbir almazsa değer kaybeder dedim. ABD ticaret savaşlarına giriştiğine göre tedbir alıyor.

7. Bunun kocasının Ukraynada bira içerken (Ramazan ayında) görüntüleri çıktı bugün youtube da...Daha da öncesinde FETÖ güzellemeleri her ikisinin de...

8. Kocasının da kendisinin de yaptıkları var da.
    Kim destekliyor o zaman hala bunları yalıda oturuyorlar?
    Güç nereden geliyor.
    ....

Sayfa 64/1000 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •