Sayfa 64/151 İlkİlk ... 1454626364656674114 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. ilk önce durumu net ortaya koyun. başarısız tahminlerini kabul edin ve bunları belirtin. ondan sonra istediğiniz kadar putlastirip, kahramanlastirin. zaten ne diyoruz. herkes yanılır. ana sizde bu kısmı yok. yani başarısızlık kısmı yok.

2. şahsen dolar tl yorumunu bekliyorum ben.durum ne olursa olsun algı da beklentim var.o yüzden cezası bitince yazmasını beklerim.sonuçta her türlü bigiyi alıp kararı kendimiz veriyoruz.ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    şahsen dolar tl yorumunu bekliyorum ben.durum ne olursa olsun algı da beklentim var.o yüzden cezası bitince yazmasını beklerim.sonuçta her türlü bigiyi alıp kararı kendimiz veriyoruz.ytd.
    [emoji122] [emoji122] [emoji122] süper. işte sağduyulu ve yapıcı bir yaklaşım.

4.  Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    şahsen dolar tl yorumunu bekliyorum ben.durum ne olursa olsun algı da beklentim var.o yüzden cezası bitince yazmasını beklerim.sonuçta her türlü bigiyi alıp kararı kendimiz veriyoruz.ytd.
    Madem ki o kadar değer verdiğiniz biriydi Bir kaç patavatsız haricinde yönetime neden tepki gösterip bu adama ceza yerine uyarı verilmesi için bir ortam oluşturmadınız da hiç bir analizi olmayan zatlar gibi adamın yerden yere vurulmasına musama gösterdiniz ?

5. Bu tipler temizlenmeden insan Mücadele etmekten yorulur ve zevk almamaya başlar ...

6.  Alıntı Originally Posted by mme Yazıyı Oku
    eurusd fiyasko. 1.141 civarı short dedi. oldu 1.1156 parite. yüzde 1.3 terso. aylık grafikte parite nin buralara geleceği, hatta daha da gidebileceği açıkça görülüyor.
    Nereye kadar çıkmasını bekliyorsunuz?

7. Ceza aldığı husus bu topikle ilgili değilmiş. Ayrica, forum kurallarına aykırı bir eylemde bulunmuşsa ve bunu karşılığı da belli ise, nasıl olacakmış o "yönetime tepki gösterip, daha az ceza için ortam oluşturma". Biz de bilelim. Yani forum üyeleri arasında eşit olmayan bir durumu destekleme. Aynı fiili biri işlerse vurun abalıya. Tanıdık biri işlerse idare edin, ortam yaratın. Anlayışınızı sevsinler.

8.  Alıntı Originally Posted by mme Yazıyı Oku
    eurusd direncini yukarı geçti. 1.1466 üzerinde olduğu müddetçe, 1.161, 1.173 ve 1.22 yi hedefleyecegini düşünüyorum.
    YTD
    12 temmuzda yazmışız.
    YTD

Sayfa 64/151 İlkİlk ... 1454626364656674114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •