Sayfa 640/852 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 6816 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by samancı Yazıyı Oku
    3 senedir burdayiz tüm üstadları kaçırdınız. Bi elfida kaldı ha gayret onu da kusturun. Kendiniz çalar kendiniz oynarsınız artık.
    6 yorumun var.
    Foruma yeni kayıt olmuşsun.
    3 yılda yeni kayıt olup,
    6 yorummu yapabildin.
    Ben 5 yıldır burdayım.
    Seni hiç görmedim.
    Vay be teşkilata bak.
    [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

2.  Alıntı Originally Posted by kuscu35 Yazıyı Oku
    Herkese iyi haftasonları. Dün ilk defa topiğe gelip satın, hemen satın, illa ki satın diyen kişiler herkesin malumu. Yoklar piyasada. Ama elfidaa rumuzlu arkadaş, yanlış hatırlamıyorsam uzun süredir burada ve hafızam beni yanıltmıyorsa yorumları şu anda yaptığından daha farklıydı. Kipa yatırımcısı tarafındaydı. Ama şimdi yazdıkları, sanki kafasının karıştığını düşündürtüyor bana. Art niyetli olduğuna inanmıyorum. Değerleme sonuçları sanki bulanıklaştırmış durumu.
    Kendi adıma, elfidaa rumuzlu arkadaşı diğer troll arkadaşlardan ayrı tutmak lazım diye düşünüyorum.

E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

elfida arkadaşımız hakkında bu cümleleri ben yazacaktım ama sağolsun kuşçu kardeşimiz yazmış, üşenmez biraz eskilere gidip yorumları okursanız elfida, izmirli gibi daha ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşların kipa hakkında olumlu yazılarını okursunuz...
    (2.50 lerden 4.80 yolculuğuna çıkmadan önceki)

elfida kardeşimizin iyi niyetli olduğundan benimde hiç şüphem yok. Peki şimdi neden böyle yorumluyor derseniz, tek açıklaması olabilir büyük ihtimalle yukarılardan çıkmıştır.
    Yalnız benim elfida kardeşimize bir sorum olcak iyi niyetle cevaplarsa sevinirim...
    Çok eskiden beri bu tahtadasınız ve eski yorumlarınızda ısrarla ben migros alacağım demiştiniz. Hadi yukardan bir fiyattan çıktınız diyelim, şimdi yine altlarda, GK a kadar yine kipa almayı düşünüyormusunuz? yok düşünmüyor iseniz fikrinizi değiştiren ne oldu? lütfen ben iyi niyetle sordum sizde iyi niyetle cevap verirseniz sevinirim. saygılar

3. Patronda yuzde 97 mi ne var kipa ky zarar ederse tuncay misli zarar eder o da migros hissesi alacak kipa yerine)

4.  Alıntı Originally Posted by alpaykaptan Yazıyı Oku
    Patronda yuzde 97 mi ne var kipa ky zarar ederse tuncay misli zarar eder o da migros hissesi alacak kipa yerine)
    Peki maliyeti? Kipanin onca arazisi? Degeri ... benim anlamadigim tahtadaki hareketler fiyatlar 3 4 arasi geziyor bu degerlemede neden taban olmadi? Madem hisse degisim 32 migros hissesi cop olmicakmi ellerindekiler.. bu mgros yonetimi kadar yada entepedeki kadar cingene gormedim ben ne oyunlar dondurduler ne kivrandilar

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Birlesme 1 haziran diye duydum az kaldi artik zaman daraldi her yol denenecek bence milleti dokmek icin. Benim tahminim 2 kipaya 1 migros ama kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
    Son düzenleme : alpaykaptan; 21-04-2018 saat: 23:06. Sebep: Duzeltme

6. Bak Tuncay beyim, sana iki çift lafımız var.

Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, her şeyin var.
    Binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana küçük yatırımcının hakkıyla oynamak?
    Yakışır mı bunca küçük yatırımcının hisselerini bedavaya cebellezi yapmak elinden ayak oyunlarıyla almak?
    Ama nasıl yakışmasın! Sen değil misin beş babayiğitten biri,
    Anlamıyor musun Tuncay beyim, bu küçük yatırımcılar haklarını istiyor. Ama ben boşuna konuşuyorum.
    Adaleti tanımayan adama, adaleti anlatmaya çalışıyorum.
    Seeen, büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi Tuncay Bey!..
    Sen mi büyüksün?.. Hayır, biz büyüğüz! Biiiz, küçük yatırımcı! Sen bizim yanımızda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç!
    Gözümüzde pul kadar bile değerin yok! Ama şunu iyi bil: Ne haklarımıza ne de hisselerimize hiçbir şey yapamayacaksın.
    Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin küçük yatırımcının haklarını. Çünkü bizler haklıyız ve haklarımız var.
    Bizler küçük yatırımcılarız haklarımız var. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?
    Dokunma artık küçük yatırımcının haklarına ver onlara haklarını, ver onlara haklarını! Ver onlara haklarını! Ver onlara haklarını! Çakallık yapma!
    Eğer küçük yatırımcının haklarını çeşitli ayak oyunlarıyla ucuzdan almaya kalkarsan biz, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan biz, küçük yatırımcı* hiç düşünmeden Adaletin kılıcınını ve küçük yatırımcının öfkesini üzerine akıtırız.
    Anlıyor musun dönüp arkamıza bakmayız bile!..

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

7. Gecen kipaya gittim pasta almaya pasta reyonundaki bayan 1 haziranda mali birlesme var dedi sasirdim dogrusu))

8. Arkadaslar toplantiya katilmayi dusunuyorum aciklayici bir birlesme yazisi olursa bende kipa yonetimine sormak istiyorum.bunlarin konu hakkindaki fikirlerini ogrenelim

Sayfa 640/852 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •